Egészség, Tippek

Ez a hihetetlen fájdalomcsillapítási módszer olyan egyszerű, mint egy ruhacsipesz

Minden fül tartalmaz egy komplett reflex test térképet, gazdag idegvégződéseket és több csatlakozót a központi idegrendszerhez.
Egy hagyományos ruhacsipesz akupunktúra nem tűnik nagy erőfeszítésnek, annak érdekében, hogy enyhítsd a különféle fájdalmakat a szervezetedben. Ez egy rendkívül hatékony és megfizethető otthoni módszer, aminek folyamatosan nő a népszerűsége. A füled található számos nyomás pont, amelyek az idegek végződései és közvetlenül csatlakoznak a központi idegrendszerhez.

A fül különböző pontjainak nyomással való stimulálása, enyhülést nyújthat a mindennapi testi kellemetlenségeknek. Tartsuk szem előtt, hogy ennek a hatékonysági szintje váltózó lehet személyenként.

Mind a 6 pont a fülön csatlakozik egy olyan ideghez, ami kihatással van az adott testrész fájdalomérzetére. Nyomás alkalmazásával bárhol, enyhítheted a fájdalmat.

A fül reflexológia eredete megtalálható a több mint ezer évvel ezelőtti ősi kínai akupunktúrás módszerek között és talán még korábban is az egyiptomi kultúrában. Az alábbiakban bemutatunk néhány alapvető pontot, amik segítenek enyhíteni a fájdalmat természetes módon:

1. Tegyen egy ruhacsipeszt a fül legfelső részéhez, ha fájdalmaid vannak a hátadon és a válladon.

2. A következő rész egy-két centivel lejjebb található. Ide akkor tedd, ha enyhe szervi kellemetlenségeid vannak. Ha valami komolyabb, problémád van, akkor fordulj orvoshoz.

3. Ízületi és izomfájdalom, esetén helyezz egy ruhacsipeszt a felső-középső részére a fülnek.

4. Sinus és torok problémák esetén helyezd a csipeszt az alsó-középső részére a fülnek.

5. Helyezze a csipeszt a fül felső-alsó részére, éppen a fülcimpa fölé. Ez segíti az emésztést és enyhíti a kisebb gyomor fájdalmakat.

6. Ha szeretnél, hogy elmúljon a fejfájás, vagy a szívet érintő nyomás, esetleg a feszültség, helyezz egy ruhacsipeszt a fülcimpádra. Nyilvánvaló, hogy ez csak akkor hatásos, kisebb problémákról van szó. Ha komoly mellkasi fájdalomról beszélünk, azonnal fordulj orvoshoz.

A terápiát csak, pár percig kell alkalmazni egyszerre, de ha szükséges ezt többször is ismételd meg naponta.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.