Háztartás

Dobja ezt a tárgyat a dobba a sötét ruháival együtt. A mosás után látni fogja a különbséget

Nincs is nagyobb öröm, mint a tiszta szennyes. De minden báját tönkreteheti a rajtuk maradt apró szöszök. Íme, így szabaduljon meg tőle! Mindössze annyit kell tennie, hogy egy dolgot beletesz a mosógép dobjába.

Általában a ruháink minden zsebét ellenőrizzük, mielőtt elkezdjük mosni őket. Ami még fontosabb, ha van háziállatunk, letöröljük a szőrüket a ruháinkról, hogy ne ragadjon rá tartósan. A háziállatok szőre a semmiből jelenik meg a ruhákon, és nemcsak azokat, hanem a mosógép állapotát is károsítja. Ezért jó, ha ismerjük ezeket az egyszerű trükköket, amelyekkel megszabadulhatunk a problémától.

Anti-pilling

Vegyünk egy mikroszálas kendőt. Szerkezetének köszönhetően felfogja az összes szennyeződést, ami gyakran megjelenik a sötétebb ruhákon. Nem kell mást tennie, mint mosás közben bedobni a dobba, és elindítani a programot. Eközben a szöszök a ruhán fognak leülepedni, nem pedig a ruháján. Mosás után vegye ki, és öblítse ki folyó víz alatt.

Ha azonban olyan háziállata van, amelyik hullatja a szőrét, valószínűleg tisztában van vele, hogy a ruháit állandóan szösz borítja. A ruhagörgő vagy a porszívó a legnagyobb segítője. De gyakran előfordul, hogy a legnagyobb erőfeszítései ellenére a háziállat szőre a ruhákkal együtt a mosógépbe kerül, így az összes ruhájára ráragad. Ettől nehéz megszabadulni, de a mosási folyamat során könnyen orvosolhatja. Fogjon egy tiszta mosogatószivacsot, és tegye a mosógépbe a többi ruhával együtt. Minden bolyhos rész meg fog ragadni rajta, a ruhák pedig tiszták maradnak.

Nedves törlőkendő a mosáshoz?

Ez egy nagyszerű megoldás, amely túlmutat a hagyományos mosókendőkön. A nedves törlőkendők sokkal jobbak, mert a finom részecskék megtapadnak rajtuk. Jó ötlet, ha illatmenteseket választ, hogy az illatuk ne zavarja a már használt mosószereket. Minden mosáshoz adjon több törlőkendőt, mivel egy törlőkendő nem biztos, hogy felszívja az összes szennyeződést. Fontos, hogy tiszták és jól átitatottak legyenek.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.