A fagyasztó elengedhetetlen a hús és más élelmiszerek tartósításához. Ez általában a hűtőszekrény felső rekesze. Rendszeres karbantartás nélkül gyorsan és nagy mennyiségben képződhet jég. Ez a készülék meghibásodását okozhatja, amellett, hogy az energiaköltségekre is hatással van. Ahhoz, hogy leolvaszthassa fagyasztóját anélkül, hogy megizzadna, támaszkodhat erre a gyors, bevált módszerre.
A fagyasztó leolvasztása a készülék kikapcsolása nélkül: így történik ez gyorsan
A rendszeres és helyes karbantartás nemcsak a hatékony fagyasztást biztosítja, hanem az energiaköltségeket is kordában tartja. Valójában biztosítja, hogy a fagyasztó megfelelően működjön. Ehhez tartozik a leolvasztás, ami gyakran fárasztó feladat.
Szerencsére megkönnyítheti a feladatot. A leolvasztás gyerekjáték lesz, ha felfedezi ezt a technikát. Ehhez még a fagyasztót sem szükséges kikapcsolnia. Ráadásul csak néhány percet vesz igénybe.
Ehhez szüksége lesz egy fazék vízre. Így gyorsan kiolvaszthatja. Kövesse pontosan ezeket a lépéseket:
Fogjon egy fazék vizet, és tegye a tűzhelyre;
Melegítse fel a vizet, és forralja fel, mintha tésztát főzne;
Ezután az első forrásnál kapcsolja le a hőfokot;
Fogja az edényt a forró vízzel, és tegye az üres fagyasztóba;
Stabilizálja a fazekat, hogy a forró víz ne folyjon ki;
Zárja be a fagyasztót, és hagyja, hogy a forró víz hője megolvassza a jeget;
Várjon 20 percet, és látni fogja, hogy a jég varázsütésre elolvadt;
Fogjon egy szivacsot vagy nedvszívó kendőt, és távolítsa el a vizet és a maradék jeget;
Szárítsa meg jól az összes felületet, és kész.