Háztartás, Tippek

A helyes és praktikus módja a zsírok eltávolításának a sütő ajtó belsejéről

Egy kis keverék gyors és egyszerű megoldás kínál a problémára, megkíméli a fejfájástól.

A sütő az egyik olyan készülék, amelyet a konyhában kötelező tartozéknak tartanak. Nagyon praktikus és isten ajándéka mindenkinek, aki szeret jó recepteket készíteni.

A sütő használatának bosszantó része azonban az, hogy ki kell tisztítani a belsejében felgyülemlett zsírokat. Sok türelmet és figyelmet igényel, hogy mindent gondosan megtisztítsunk.

A sütő tisztításával többé nem kell órákat töltenie, hogy az üveg hátuljára ragadt zsírokat eltávolítsa.

A helyes és praktikus módja a zsírok eltávolításának az üveg belső feléről

A háztartási készülékeket gyakran kell tisztítani, és ez a sütőnél sincs másképp. Idővel sok zsíros lerakódás gyűlik fel benne, és bizonyos fokú figyelmet kell fordítani arra, hogy a helyzet ne romoljon tovább.

A szükséges hozzávalók:

1 lap alufólia;
Szódabikarbóna;
Forró víz;
1 száraz rongy.

Használat:

Első lépésként forró vizet kell a szennyezett felületre kenni, hogy felpuhítsa a szennyeződéseket és a letapadt zsírt.

Ezután szórjon szódabikarbónát a szennyezett területekre, és dörzsölje át jól az alufóliával.

Végül törölje le a felesleget egy száraz ruhával, hogy eltávolítsa a zsírt, és az üveg belső fele ragyogni fog.