Egészség

ARRA KÉRNEK, HOGY NE EGYÜK EZT A 8 ÉLELMISZERT, mert bizonyítottan rákot okoznak

A kutatások szerint az egészségtelen táplálkozás nagyban hozzájárul a rák kialakulásához a szervezetben. Becslések szerint a rákos esetek közel 20%-át világszerte a helytelen táplálkozás, a mozgáshiány, az elhízás és a túlzott alkoholfogyasztás okozza.

Sok más betegséghez hasonlóan azonban a rák is megelőzhető. Ha tehát odafigyel ezekre a dolgokra, jelentősen csökkentheti a rák kockázatát:

  • Dohányzásról való leszokás;
  • Egészséges étrend;
  • Rendszeres testmozgás;
  • Egészséges testsúly.

ITT olvasható a lista a 8 ÉLELMISZERRŐL, amelyek növelik a rák kialakulásának kockázatát:

  1. MESTERSÉGES cukros ételek
  2. Hidrogénezett olajok
  3. Füstölt és pácolt ételek
  4. Fehér liszt
  5. Vörös húsok és húskészítmények
  6. Mikrohullámú pattogatott kukorica
  7. Tenyésztett lazac
  8. Burgonyaszirom

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.