Amikor kezd hidegebb lenni, a megfázásos és influenzás megbetegedések száma az egekbe szökik. És ezeknek a mindenütt jelenlévő baktériumoknak a támadása elől senki sem menekülhet.
Ahelyett, hogy elszaladna és beszerezne néhány köhögés elleni szirupot, megfázás elleni gyógyszert vagy antibiotikumot, szerezzen be egy olyan italt, amely egészségesebb és természetesebb, mint a vegyipar termékei. Ez a csodálatos megfázás és influenza elleni elixír nevetségesen egyszerűen elkészíthető és nagyon hatékony! Természetes összetevői erős terápiás erővel rendelkeznek.
Gyömbér. Ez a fűszeres gyökér felmelegíti a testet azáltal, hogy izzadásra késztet, és kiöblíti a méreganyagokat. Ha gyomorpanaszoktól szenved, enyhítheti a gyomor-bélrendszeri problémákat.
Kurkuma. Ez az ősi fűszer ideális a megfázásban szenvedők számára. Képes erősíteni az immunitást, javíthatja az emésztést, valamint gyulladáscsökkentő, antibakteriális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Szó szerint az egészség szent grálja.
Hagyma. A hagyma gazdag forrása a kvercetinnek, egy erős antioxidánsnak, amelynek számos csodálatos előnye van, beleértve a vírusellenes, gyulladáscsökkentő és daganatellenes tulajdonságokat.
Almaecet. Mint azt valószínűleg már tudja, az almaecet az egészség energiájának forrása. Segít a szervezetének a méreganyagok kiürítésében, enyhíti a torokfájást, elősegíti az egészséges emésztést, stabilizálja az immunrendszert és enyhíti az arcüreggyulladást.
Chilipaprika. Ezeket a csípős paprikákat nem csak fűszerként használjuk. A paprika hatóanyaga, a kapszaicin erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású.
Fokhagyma Nemcsak a vámpírok ellen véd, hanem elnyomja a kellemetlen baktériumokat is, vírusellenes, gombaellenes és antibiotikumként hat.
- 5 cm friss gyömbérgyökér;
- 1 evőkanál bio kurkuma por;
- 1 egész fej fokhagyma (hámozva);
- 1 fehér hagyma;
- 450 ml almaecet;
- 4 jalapeño paprika.
Útmutató:
Mossuk meg az összes hozzávalót.
Aprítsuk fel és tegyük egy nagy teljesítményű turmixgépbe.
Adjuk hozzá az almaecetet, és keverjük simára.
Öntsük egy üvegedénybe, zárjuk le a fedővel, és fedjük le az üveget egy törülközővel.
Naponta egyszer rázza fel.
Hagyja az italt 4 hétig sötét helyen ázni. Ezután szűrje át egy szűrőn, és öntse vissza a folyadékot egy üvegedénybe. Ez az ital a hűtőben akár 2 évig is eltartható! (Komolyan, 2 évig)
Használata: A megfázás első jeleinél vegyen be naponta háromszor 2 evőkanálnyit; Gargarizáljon (ne hígítsa); Ha már beteg, vegye be naponta 4-szer (keverjen hozzá egy kanál mézet, ha túl fanyar az íze).
Megjegyzés: A gyömbér és a fokhagyma növelheti a véráramlást a vér természetes hígításával. Beszéljen orvosával az ital fogyasztása előtt, ha ez problémát jelenthet.