Elérkezett az étkezés ideje, és nem sikerült kivennie időben és kiolvasztani a húst?
Tudja meg, hogyan hozhatja helyre 5 perc alatt
Ha egy hosszú munkanap után hazaérve azon kapja magát, hogy ki kell olvasztania a vacsorára szánt húst, az bosszantó és frusztráló, nem igaz? Szörnyű fejfájás.
Ezért azokban a kétségbeesett pillanatokban, amikor fel szeretné olvasztani a húst, mindenféle segítséget keres, hogy felgyorsítsa a folyamatot.
Vízmelegítés egy tálban, air fryer, mikrohullámú sütő, hajszárító – bár a szakértők nem ajánlják, az emberek mégis ezekhez a segédeszközökhöz fordulnak. Így a gyors eredmény utáni reményben sokan végül mindent kipróbálnak.
Gyors módszer a fagyasztóból kivett hús felolvasztásához
Mindössze néhány olyan hozzávalóból, ami otthon is megtalálható, olyan keveréket készíthet, ami gyorsan hat, és a lehető legrövidebb idő alatt felolvasztja a húst.
Papírt és tollat a kézbe, mert ez a kis recept rengeteg időt takarít meg, amikor az étel elkészítéséhez szükséges gyorsan cselekednie.
Szüksége lesz hozzá:
Nagy lábas;
2 evőkanál só;
100 ml ételecet;
1 liter víz;
A keverék elkészítése:
Egy tálba vagy egy nagy lábasba tegye bele a vizet, az ételecetet és a sót. Keverje jól össze, amíg az összetevők jól fel nem oldódnak a vízben. Majd helyezze bele a felolvasztani kívánt húst a csomagolással együtt. Tegyen rá valami nehezéket, hogy a hús a víz alatt maradjon
Ezután fedje le a lábast, és hagyja a húst 4 percig felengedni. Ha letelt az idő, vegye ki a húst, és ellenőrizze az eredményt: ha hiszi ha nem, felolvad, és készen áll az ételhez való felhasználásra.