Készítsük el együtt ezt az illatos desszertet! A krémmel töltött citromok annyira finomak és hívogatóak. Ez egy csodálatos recept. Eredeti és finom. Le fogod nyűgözni a vendégeidet ezzel a szuper ízletes desszerttel. Várlak a konyhában, hogy elkészítsd.
Elkészítési idő: 20 perc
Főzési idő: 5 perc
Tálalás: 3 perc
Hozzávalók:
Reszelt citromhéj
50 g vaj
12 cl citromlé
18 cl víz
3 tojássárgája
10 cl sűrített tej
30 g kukoricaliszt
150 g cukor
3 nagy citrom
Elkészítés:
Hogyan készítsük el a tejszínnel töltött citromokat?
A citromokat kibelezzük, a gyümölcshúst félretesszük, a levét leszűrjük.
A citromlét tegyük egy másik tálba a vízzel, a cukorral és a kukoricaliszttel.
Keverjük jól össze.
Adjuk hozzá a sűrített tejet, a reszelt citromhéjat és a tojássárgáját.
Az így kapott keveréket tegyük át egy lábasba.
Főzzük és sűrítsük be alacsony lángon, folyamatosan kevergetve.
Adjuk hozzá a vajat, és hagyjuk kihűlni.
Töltse meg az üres citromokat a keverékkel, és 2 órán át hűtse.
Tálaljuk a krémmel töltött citromokat.