A mindig illatos és fényes sütő minden háziasszony álma. De ezt a célt nem könnyű elérni. A rendszeres használat elősegíti a kellemetlen szagok és a lerakódások terjedését. Ezt súlyosbítja a sütőfelületekre nem alkalmas vegyszerek használata. Annak érdekében, hogy sütője mindig tiszta legyen, ne feledje, hogy minden használat után ezt a két összetevőt használja.
A sütő mindig illatos és fényes: szerezze be ezt a két összetevőt
A legnehezebb a tisztítás. Hiszen meg kell szabadulnia a ráragadt szennyeződésektől, a zsírtól és a kellemetlen szagoktól. Ahhoz, hogy a munka sokkal könnyebb legyen, a lehető leggyorsabban kell elvégezni.
Használat után vegyen egy fél citromot, fél kocka sörélesztőt, 1 evőkanál fehérborecetet és egy másik evőkanál szódabikarbónát.
Ennek a keveréknek az ereje abban rejlik, hogy:
A citrom tisztító és szagtalanító tulajdonságokkal rendelkezik;
Sörélesztő, amely tökéletes zsírtalanító;
Fehér ecet, amely páratlan tisztítószer;
szódabikarbóna, amely gyengéd súrolószerként működik.
Hogyan kell elkészíteni?
Facsarja ki egy tálba egy fél citrom levét, és adja hozzá a sörélesztőt;
Keverje össze, és adjon hozzá egy evőkanál fehérborecetet;
Keverje össze, és adja hozzá a szódabikarbónát;
Akkor hagyja abba, ha puha, sima tésztát kapott;
Nyissa ki a sütő ajtaját, és tegye a mosószert egy szivacsra, hogy megtisztítsa a felületeket;
Várjon fél órát, majd kapcsolja be az üres sütőt 180°C-on 15 percre;
Hűtse le és súrolja le szivaccsal;
Öblítse le vízzel és puha ruhával, majd szárítsa meg egy másik ruhával.