Ez a kúra évente kétszer ajánlott: tavasszal és ősszel, amikor immunitásunk szenved a fertőzések és a szezonális rossz időjárás támadása alatt.
Hozzávalók:
- 3 citrom
- 200 gramm dió
- 150 gramm mazsola, sárgabarack és aszalt szilva.
- 200 gramm méz
- csipkebogyószirup
Elkészítés: A citromot, a diót, a mazsolát, a sárgabarackot és az aszalt szilvát meg kell őrölni, és egy üvegbe kell tenni, hozzáadni a mézet és a csipkebogyószirupot, alaposan összekeverni, és egy hétig hűvös helyre tenni.
Naponta egyszer egy evőkanállal, éhgyomorra vegyük be a gyógyhatású készítményt. A kezelés időtartama – a keverék végéig.
Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.