Egészség

Házi elsősegélynyújtás ízületi fájdalmakra

Olcsó és hatékony!

A japánok szerint addig maradsz fiatal, amíg az ízületeid rendben vannak. És nehéz nem egyetérteni!

Egészséges ízületekkel az élet minden örömét élvezheted: kirándulás, romantikus séták, utazás, sőt, ha akarod, még a táncot is. Úgy táncolhatsz, mint egy ifjonc, és nem kell arra figyelned, hogy pontosan hány éved „telt el” már. De sajnos az életkor az, ami kérlelhetetlenül magával hozza az ízületi betegségek megjelenését.

Egy ilyen keveréknek minden otthonban ott kellene lennie.

Öntsön 1 evőkanál durva sót 1 liter vízbe, és keverje össze. Külön-külön vegyen 80-100 ml 10%-os ammóniát, és adjon hozzá 10 g kámforos dörzsölő alkoholt. Rázza fel a keveréket, és keverje össze a sóoldattal. Fehér pelyhek fognak megjelenni. Zárja le az edényt és rázza amíg a pelyhek el nem tűnnek. A keverék készen van.

Fejfájás esetén melegítse fel a keveréket vízfürdőben, nedvesítse be vele az egész fejét, és éjszakára kösse be egy meleg sállal.

Ízületi fájdalomra készítsünk krémet az ízületre, tetejére tegyünk borogatást vagy celofánt, és csomagoljuk be. A krémeket naponta 2-3 alkalommal is alkalmazhatjuk.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.