Íme egy egyedülálló desszert, amely minden ízlelőbimbót elvarázsol. A krémes kávés nápolyi szelet szenzációs. Ennek a receptnek az elkészítése mindössze néhány percet vesz igénybe. Egyszerű hozzávalókból készítettem, amelyek csodálatosan keverednek. Görgessen lejjebb a receptért! A süteménye ellenállhatatlan lesz.
Előkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: körülbelül 35 perc
Tálalás: 6 adag
Hozzávalók:
100 g vaj
½ l tej
50 g kukoricaliszt
3 tojássárgája
1 teáskanál instant kávé
10 cl víz
1 teáskanál sűrített tej
400 g csokoládé nápolyi szelet
Elkészítés:
Hogyan készítsük el a krémes kávés nápolyi szeletet?
Morzsoljon szét néhány nápolyit egy turmixgépben, és tegye egy tálba.
Adja hozzá a sűrített tejet, és keverje össze.
Ezt a keveréket tegye át egy sütőpapírral bélelt sütőtálba.
Simítsa el egy spatulával.
Oldja fel az instant kávét egy kevés vízben.
Gyorsan mártsa bele az nápolyi szeleteket a vízbe, és képezzen egy második réteget az első tetején.
Melegítse elő a légkeveréses sütőt 180 fokra.
Tegye a kukoricalisztet egy lábasba.
Adja hozzá a tojássárgáját, a tejet és a vajat.
Alacsony lángon, állandóan kevergetve főzze.
Öntse a krémet a sütőformába.
Tegye a sütőbe körülbelül fél órára.
Hagyja pihenni 10 percig, és tálalja a krémes kávés nápolyi szelet tortát.