Recept, Tippek

Krémes kávés nápolyi szelet: szenzációs és ellenállhatatlan desszert

Íme egy egyedülálló desszert, amely minden ízlelőbimbót elvarázsol. A krémes kávés nápolyi szelet szenzációs. Ennek a receptnek az elkészítése mindössze néhány percet vesz igénybe. Egyszerű hozzávalókból készítettem, amelyek csodálatosan keverednek. Görgessen lejjebb a receptért! A süteménye ellenállhatatlan lesz.

Előkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: körülbelül 35 perc
Tálalás: 6 adag

Hozzávalók:

100 g vaj
½ l tej
50 g kukoricaliszt
3 tojássárgája
1 teáskanál instant kávé
10 cl víz
1 teáskanál sűrített tej
400 g csokoládé nápolyi szelet

Elkészítés:

Hogyan készítsük el a krémes kávés nápolyi szeletet?

Morzsoljon szét néhány nápolyit egy turmixgépben, és tegye egy tálba.

Adja hozzá a sűrített tejet, és keverje össze.

Ezt a keveréket tegye át egy sütőpapírral bélelt sütőtálba.

Simítsa el egy spatulával.

Oldja fel az instant kávét egy kevés vízben.

Gyorsan mártsa bele az nápolyi szeleteket a vízbe, és képezzen egy második réteget az első tetején.

Melegítse elő a légkeveréses sütőt 180 fokra.

Tegye a kukoricalisztet egy lábasba.

Adja hozzá a tojássárgáját, a tejet és a vajat.

Alacsony lángon, állandóan kevergetve főzze.

Öntse a krémet a sütőformába.

Tegye a sütőbe körülbelül fél órára.

Hagyja pihenni 10 percig, és tálalja a krémes kávés nápolyi szelet tortát.