Egészség

A fiatalság egy csodálatos keleti titka látott napvilágot. 45 évesen is 30-nak nézhet ki, ha egyszerre 1 kanálnyit eszik belőle

Szeretne sokáig fiatal maradni? Ez a csodálatos recept segít abban, hogy mindig csodásan nézz ki! Csak igyon meg naponta 1 kanálnyit ebből a nagyon finom keverékből, és napról napra fiatalabb lesz. Legyen szép és fiatalos!

A hatás elképesztő! Ha rendszeresen használja (évente 2 alkalommal, kurzusonként), akkor 45 évesen 30-nak fog kinézni, és a test általános tónusa is ezeknek a paramétereknek fog megfelelni.

A kúra addig tart, amíg nem használja fel az alábbi recept teljes összetételét:

  • 100ml citromlé.
  • 200 g. méz.
  • 50 ml. olívaolaj.

Keverje össze az összes összetevőt, és vegye be az elixírből éhgyomorra egy teáskanálnyit.

Naponta háromszor étkezés előtt, valahol 15 és 20 perc között vegye be.

Miután megette a teljes adagot- tartson szünetet körülbelül fél évig. Ebben az időben gyömbéres teát kell inni a recept szerint:

0,5 teáskanál reszelt gyömbért öntsön 200 g. forró vízhez, ízlés szerint adjon hozzá citromot. Aki nem bírja az ízét, az aszalt gyümölccsel vagy lekvárral, is ihatja, de ne cukrozza a teát!

Idővel, ahogy megszokja, a gyömbér adagja 1 teáskanálra növelhető.

Az elixírt általában márciusban és október-novemberben szokták fogyasztani.

Mindenképpen próbálják ki ezt a módszert, és legyenek fiatalok, varázslatosak és elragadóak.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.