Érdekes, Háztartás, Tippek

A hálószobában megbújó szúnyogok megtalálásának (és megsemmisítésének) trükkje

Egy szúnyog rejtőzik a hálószobájában? Hallja a zümmögését, de nem találja? Az éjszaka folyamán többször is elhaladt a füle mellett? Hogyan csalja ki a rejtekhelyéről, ha sehol sem találja? Szerencsére itt a trükk, amivel megtalálhatja a bosszantó szúnyogot, és megszabadulhat tőle, hogy végre nyugodtan aludhasson!

Ne aggódjon, ez egy egyszerű trükk – még csak ki sem kell kelnie az ágyból! Mindössze a mobiltelefonjára van szüksége, hogy odavonzza és elpusztítsa.

Hogyan kell csinálni?

1) Feküdjön hanyatt az ágyban.
2) Állítsa a telefon vagy a táblagép fényerejét a maximumra.
3) Helyezze a mellkasára, a kivilágított képernyővel felfelé.
4) Ha fehér vagy világos színű az ágyneműje, húzza fel a térdét. Így könnyebb lesz kiszúrni a szúnyogot a megemelt lepedő előtt.
5) Lélegezzen be és ki mélyen a telefon képernyője felé. A légzés közben kibocsátott CO2 a szúnyogot közel vonzza majd magához.
6) Várjon néhány percet ebben a helyzetben.
7) Egy idő után a szúnyog körözni fog a telefon képernyője felett. Még az is lehet, hogy le is száll rá.
8) Most már tudja, mit kell tennie: csapja össze a két tenyerét, hogy megölje!

Eredmény

Most már tudja, hogyan találja meg és szabaduljon meg a hálószobájában megbújó szúnyogtól 🙂 Egyszerű, gyors és hatékony, nem igaz? Végre nyugodtan aludhat majd! És most már tudja, hogyan kerülheti el az éjszakai szúnyogcsípéseket. Nem kell mást tennie, mint kiirtani a szúnyogokat ezzel a tippel. Nincs több nyugtalan éjszaka a hálószobában zümmögő szúnyogok miatt. Nyilvánvaló, hogy ez minden szúnyogtípusnál működik, beleértve a tigrisszúnyogot is. Azt tanácsolom, hogy legyen kéznél valami, amivel lecsaphat és szétzúzhatja.