Szépség

A repedezett láb gyakori probléma, és mindenki szeretné, ha a bőre szép és egészséges lenne

Szüksége lesz a következőkre:

  • 1 citrom
  • zokni
  • hidratáló krém vagy bőrápoló olaj.

1) Facsarjuk ki egy citromot levét, és tegyük félre. Ehhez a gyógymódhoz csak a héjra és egy kis citromhúsra van szükségünk!

2) A citrom felét helyezzük közvetlenül a sarkunkra.

3) Húzzunk egy zoknit a lábunkra úgy, hogy a citrom rajta maradjon a sarkunkon . Tartsd ezt a gyógyító hatású borogatást a lábán 30 percig. Fél óra szükséges, hogy pihenjen és regenerálódjon a láb – ez egyáltalán nem sok idő! Elégedett lesz az eredménnyel.

4) 30 perc elteltével vegyük le és dobjuk el a fél citromot, és nézzük meg a sarkunkat. A citromhús és a héja illóolajokat tartalmaz, amik lágyítják és megújítják a bőrt: minden régi száraz bőrt könnyen eltávolíthat.

A repedések a sarkunkon már az első kezelés után kevésbé lesznek észrevehetőek. Ha rendszeresen alkalmazzuk ezt a kúrát, hibátlan bőr lesz a lábunkon.

5) Vigyünk fel hidratáló krémet vagy olajat a lábra. Ez az utolsó simítás feszesíti a bőrt, és hosszabb ideig sima marad a sarok. A citromos bőrradírozás után az olajban vagy krémben lévő tápanyagok nagyon jól behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Ez egy hatékony repedéskezelés!

Én már régóta használom ezt a gyógymódot, és szívesen mesélek róla. Mindenki nagyon örül neki, hiszen a repedezett láb gyakori probléma, és mindenki szeretné, ha a bőre szép és egészséges lenne!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.