Diéta

A zsír rettegett ellensége – a hajdina! Napok alatt elégeti a felesleget!

A nyers hajdina kefirrel reggel éhgyomorra egy igazán csodálatos recept az egészségért, ami csodákra képes, és nagyon hasznos az egész szervezet megtisztítására, ami nagyon fontos a fogyáshoz, a hasnyálmirigy, a máj és más létfontosságú szerveink számára. Csak ne ijedjünk meg a „nyers” szótól. Ennek eredményeként a hajdina nagyon egyenletes „főtt” és finom lesz. Még finomabb, mint a hagyományosan, vízben főzve.

Az ilyen főzés nélküli reggelik előnyeit nagyon hamar érezni fogja, ha minden reggel ezt fogyasztja, legalább néhány hétig. De már heti egy, éhgyomorra elfogyasztott hajdina kefirrel, jót tesz a szervezetnek, és a hasnyálmirigy, a máj és az egész szervezet egészében nagyon hálás lesz ezért.

Tehát, hogyan kell főzni a hajdinát a fogyás és az egészség érdekében

Egyszerűbb előkészítési folyamatot nehéz elképzelni.

Egy személy számára 2 evőkanál nyers dara és 200 gr. kefir.

A hajdinát tisztítsuk meg, öblítsük le folyó vízzel, és hagyjuk lecsöpögni.

Öntsük egy magas oldalú tányérba, nagyon jól alkalmas erre a célra egy kis salátástál, öntsünk rá 200 gramm kefirt, fedjük le fedővel vagy tányérral, és menjünk aludni.

Reggel a nyers hajdina kefirrel, csodákat tesz a fogyás és a test megtisztítása érdekében – kész.

Akkor is fogyaszthatja, ha szigorú diétát tart. Az étel finom önmagában is. De ha szeretné, fűszereket is adhat hozzá: kaprot, kurkumát vagy édesköményt. És fogyaszthatja dióval, mazsolával, banánnal, almával és mézzel.

Egyen hajdinát kefirrel éhgyomorra, és legyen mindig szép, vidám és karcsú!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.