Szépség

Alufóliát tettem a szememre. A probléma 10 perc alatt megoldódott!

Az alumíniumfólia a szemre kenve megmenthet egy nehéz, duzzadt szemű éjszaka után. Ez a trükk mindössze néhány perc alatt működik, így biztosan lesz időd alkalmazni.

Vannak olyan éjszakák, amikor egy pillanatra sem tudja becsukni a szemét. Síró baba, buli, másnapi fontos projekt – ezek a dolgok elsőbbséget élveznek, így reggel nem úgy nézünk ki, ahogy szeretnénk. Ennek orvoslására készítsen egy speciális szempakolást, és azonnal látni fogja a különbséget.

Nézzen ki jól egy fontos megbeszélés előtt

A sors tud csalni. Ha rengeteg sminket visel, ami csak a szeme körüli puffadtságot fedi el, nem elég, hogy valahogy megőrizze a reggeli jó megjelenést, nem elég, ha egy tonnányi sminket tesz fel. Ilyenkor olyan dolgokat kell tennie, amelyek viszonylag rövid idő alatt csökkentik a duzzanatot. A jég, a hideg kanál vagy egyszerűen a fagyasztóból vett fagyasztott ételek népszerű lehetőségek, de mi van akkor, ha semmi ilyesmi nincs kéznél? Ebben a helyzetben érdemes ismerni az alufólia trükköt.

Miért tesz jót az alufólia a szemnek?

Dióhéjban összefoglalva, a fólia segít visszanyerni a jó szemet egy nehéz éjszaka után. Ne feledje, hogy az alufólia nem „gyógyír” az alváshiányra, és csak vészhelyzetben működik. Az egészséges 8 órás pihenés fóliával való helyettesítése nem ajánlott. Vágja a fóliát legalább kétszer akkora darabokra, mint a szeme. Ezután tegye őket a fagyasztóba legalább 30 percre. Addig mással is foglalkozhat. Amikor a fólia készen van, hajtsa össze úgy, hogy ráférjen a szemgödörre, és nyomja a bőrhöz. Tartsa 10 percig. Ennyi idő elteltével a borogatásnak el kell végeznie a dolgát, és máris felvihet egy könnyű sminket, ami nem nehezíti el a bőrt, és csak a tökéletlenségeket fedi el. Ez a trükk nálam minden alkalommal beválik. Próbálja ki!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.