Egészség

Amikor a nőgyógyász cisztát vagy miómát fedez fel, csak annyit kell tennem, hogy megiszom ezt, és a problémám négy napon belül megszűnik!

Sok nőnél diagnosztizálnak miómát és petefészekcisztát. A leginkább veszélyeztetett nők azok, akik a menopauzába lépnek.

Ezektől a miómáktól biztosan nem kell aggódni, de fájdalmat és kellemetlenséget okozhatnak. Ezért érdemes nagyobb figyelmet fordítani rájuk és időben gondoskodni róluk.

A mióma a női méh jóindulatú daganata. A legtöbb mióma csomók formájában fordul elő. A miómák mérete változó, a kis, 1-2 cm-es miómák néhány év alatt akár egy kis dinnye nagyságúra is megnőhetnek. Több kisebb mióma és egy vagy két paradicsom méretű mióma is kialakulhat egymás mellett. A miómát, más néven méhizomdaganatot jól körülhatárolható kapszula veheti körül.

Bár nem komoly probléma, nem szabad figyelmen kívül hagyni. Forduljon szakemberhez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem vállal kockázatot. A hormonális változások elősegíthetik a miómák kialakulását.

Házi gyógymódok miómák és ciszták ellen:

Összetevők:

  • 0,25 liter méz;
  • 1 liter céklalé.

Elkészítése:

Először is készítsük el a céklalevet turmixgéppel, vagy vásároljunk boltban. Ha megvan a céklalé, tegyük a turmixgépbe, adjuk hozzá a mézet, és turmixoljuk jól össze.

Adagolás:

Minden étkezéshez 1 pohár gyümölcslé. Egy pohár reggeli után, egy pohár ebéd után és egy pohár vacsora után.

Néhány nap múlva a ciszták és a miómák eltűnnek a szervezetéből.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.