Divat, Szépség

Bikini divat, 40 feletti hölgyeknek

Eljött a strandidő, ideje megnéznünk miben leszünk nyáron a vízparton. 40 felett már nem feltétlenül hódítani akarunk, talán fontosabb, hogy jó megjelenésünk legyen és a fiatalabbak azokért a tulajdonságainkért irigyeljenek, amelyben ők gyengébbek. Elegancia, tartás, megállapodottság, stabil egzisztencia. Összegyűjtöttünk néhány trendet idén nyáron is, azok számára, aki épp fürdőruha vásárláson gondolkozik!

Egyberészes, egyszínű vagy mintás

Idén nem győzzük hangsúlyozni az egyberészes elengedhetetlen! Épp ezért bármelyik modellben is gondolkodunk, az egyberészest idén ne hagyjuk otthon! A visszafogott egyszínű modellek mindig eleganciát kölcsönöznek.

Az örök szín, ami öltöztet és karcsúsít, elegáns

Nagy minták, virágminták

A nagy vidám minták nyári hangulatot, fiatalos vidám külsőt ad nekünk.

Csíkok

A csíkok megadja a formát, a szemünk a csíkokat követi, a csíkos mindig visszafogottabb, elegánsabb, mint a mintás.

Rojtok, bojtok, pántok

Idén nagy divat, de emellett van még egy nagyon hasznos tulajdonsága, kicsit engedi a barnulást, mozgás közben ugyanakkor jótékonyan takar.

Barátkozzunk meg magunkkal

Bármit is választunk idénre a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat benne! Semmi nem öltöztet jobban, mint egy kiegyensúlyozott személyiség.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.