Egészség

Csak néhány csepp, és a kullancs máris magától eltűnik

Érdemes megnézni ezt a videót, hogy lássuk, hogyan reagál a kullancs a termékre! A kullancsok nemcsak kellemetlen vérszívók, hanem sajnos az agyvelőgyulladás és a Lyme-kór hordozói is, amelyek ellen jelenleg nincs védőoltás, és amelyek súlyos betegségeket okozhatnak, ha nem kezelik őket időben. Ezért fontos, hogy megfelelően megszabaduljunk tőlük. Ez a videó azt mutatja be, hogyan reagál egy kullancs a borsmenta cseppekre… a tökéletes megoldás.

Ne feledje, hogy a baktériumokat és a kórokozókat a kullancs potroha tartalmazza. Az összenyomásával veszélyes kórokozókat juttatunk be a saját szervezetünkbe. Legyen tehát nagyon óvatos a csipesszel. A kullancs krémezése sem jó választás abban a reményben, hogy az majd megfullad, mert akkor az állat maga is beviheti a kórokozót. Ha a kullancs feje beszorult a bőrbe, az nem jelent nagy problémát – néhány nap alatt le fog esni.

Az ideális megoldás, ahogy a videón is látható, a borsmenta cseppek! Csak néhány csepp és magától eltűnik!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.