Szépség

Egy citromhéjat tett a zoknijába… Amikor megtudtam, miért tette, nagyon megörültem!

Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen. Minden nő maximalista, minden apróság fontos számukra, és ha a megjelenésről vagy az egészségről van szó… Van energiám ezernyi lehetőséget átnézni, és kiválasztani a legjobbat!

Ha repedezett a sarka, ajánlom ezt a hatékony, de kevéssé ismert módszert. Semelyik krém nem volt még ilyen hatásos! A régóta szenvedő száraz bőr a sarkakon újjászületik a citromhéj hatására.

Hogyan kezeljük a sarkunkat

SZÜKSÉGE LESZ

  • 1 citrom
  • zokni
  • hidratáló krém vagy bőrolaj

ELJÁRÁS

1- Facsarja ki a citrom levét, és tegye félre. Ehhez a gyógyító szerhez csak a héjra és némi citromhúsra lesz szüksége!

2- A meghámozott citrom felét helyezzük közvetlenül a sarkunkra.

3- A citromhéjak fölé húzzunk zoknit. Tartsuk ezt a gyógyító borogatást a lábunkon 30 percig. Fél óra a lábunkon lévő bőr pihentetéséhez és revitalizálásához nem sok! De az eredmény tetszeni fog….

4- 30 perc elteltével vegye le a zoknit, dobja ki a citromhéjat, és nézze meg a sarkát. A citromhús és a héj olyan illóolajokat tartalmaz, amelyek puhítják és megújítják a bőrt: az összes régi hámsejt könnyen eltávolítható.

5- A berepedezések már az első kezelés után kevésbé lesznek észrevehetőek, és ha rendszeresen végzi ezt a kezelést, a lába hibátlan lesz!

6- Kenje be a lábát egy kis hidratáló krémmel vagy olajjal. Én általában kókuszolajat használok, nagyon szeretem a hatását……

Ez az utolsó simítás megerősíti a bőrt, és segít, hogy a sarka sokáig sima maradjon! A citromos kezelés után az olaj vagy krém tápanyagai nagyon jól behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Ez egy hatékony kezelés a repedések ellen!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.