Állat, Történet

Egy nő meghallja a csatornából jövő sírást és rájön, hogy egy megrémült cica került bajba, így azonnal cselekszik.

Bemászni szűk helyekre nem mindig jó ötlet, sokak számára már a gondolat is rettenetes. Egy fiatal hölgy, aki névtelen maradt, az utcán sétálgatott a barátjával, amikor magas hangú nyávogást hallott valahonnan. Tudta, hogy egy állat próbál kétségbeesetten jelzést adni. A hangok a közeli viharcsatornából jöttek.

Körbenézett a közvetlen környezetben, de nem talált semmilyen aknát vagy más módszert a cica elérésére. Ekkor a fiatal hölgy ahelyett, hogy segítséget várna a tűzoltóságtól vagy az állatvédő központtól, úgy döntött, hogy maga lép a tettek mezejére és maga menti ki a kis állatot.

Letérdelt majd óvatosan belépett a lefolyóba. Szerencsére elég kistermetű ahhoz, hogy beférjen a csatorna lefolyóba, annak ellenére, hogy az meglehetősen szűk. A hölgy néhány másodpercig teljesen eltűnik a csatornában. Majd miután sikeresen megtalálta a macskát, átadta a hálás állatot a barátjának, és ismét kitépett.

A lány videója felkerült a netre és nagyon viharos gyorsasággal terjedt, mégsem tudjuk ki volt ez az ismeretlen, bátor, jó szamaritánus. A nemzetközi állatmentő szervezet, a Harmony Fund megdicsérte Facebook oldalán.

– „Nem ismerjük a nevét. Nem tudjuk, melyik országban van. De tudjuk, hogy a fiatal nő egy hős, „mondta a Harmony Fund képviselője.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.