Egészség

Egy recept, ami Kínából érkezett hozzánk: eltávolítja a koleszterint, megelőzi a stroke-ot és a szívrohamot…

Ősi kínai gyógymód a vér koleszterinszintjének csökkentésére! Egyszerű és hatékony! Ne hagyja ki!

A vér rossz koleszterinszintjét csökkentő természetes gyógymód receptjét ajánljuk, amelyet kínai gyógyítók fejlesztettek ki és sikeresen alkalmaznak.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a megfelelő, só- és zsírszegény étrend mellett fontos az egészséges életmód kialakítása a testmozgás révén, valamint a dohányzás és a sok alkoholfogyasztás kerülése.

Ön is kipróbálhatja ezt a természetes módszert, amelyet magam is kipróbáltam, és tanúsíthatom a hatékonyságát. A nagybátyám, akinek korábban stroke-ja volt, szintén ezt a gyógymódot használta. Azt javasoltam neki, hogy használja ezt az ősi kínai gyógymódot, hogy csökkentse a vér koleszterinszintjét és megelőzze az újabb stroke-ot.

Összetevők:

  • 24 gerezd fokhagyma
  • 2 közepes citrom
  • 700 ml víz

Elkészítés:

1) Hámozzuk meg a fokhagymagerezdeket és vágjuk nagy darabokra.
2) Mossuk meg a citromokat, és hagyjuk egy kevés szódabikarbónával elkevert vízben körülbelül egy órán át.
3) Vágjuk a citromokat apró darabokra.
4) Forraljunk fel 700 ml vizet.
5) Tegyük a fokhagymát és a citromot a forrásban lévő vízbe.
6) Melegítsük tovább alacsony hőfokon 15 percig, majd vegyük le a tűzről és hűtsük le, majd tegyük a hűtőszekrénybe 7-8 órára.
7) Szűrjük le a folyadékot.

A gyógyító szer készen van! Ajánlott naponta háromszor 50 ml-t bevenni minden étkezés előtt. Mivel a gyógymódnak nincsenek mellékhatásai, addig szedhetjük, ameddig csak akarjuk.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.