Egészség

Egyszerűen használja ezt a 2 összetevőt, hogy könnyedén felszabadítsa az összes zsírt és parazita lerakódásokat a testéből

…a fogyás nem könnyű, különösen, ha tudja, hogy vannak más energiaraktárak, amelyek zavarják a zsírégetés folyamatát.

Ha szeretné eltávolítani a felesleges zsírt a testéből, akkor a megfelelő helyen jár. Itt egy hatékony receptet ajánlunk, amely szó szerint eltávolítja a zsírlerakódásokat a testéből.

Az egészségügyi szakértők szerint a testzsír valójában a test energiája a jövőbeli felhasználásra, ezért a zsírégetéshez szigorú diétára van szükség, amely segít a zsírlerakódások eltüntetésében. De a fogyás nem is olyan egyszerű, különösen, ha tudja, hogy vannak más energiaraktárak, amelyek zavarják a zsírégetés folyamatát.

Ezek az egyébb energiaraktárak közé tartozik a glikogén (szénhidrát) és a fehérje (izom). Ha ezek a sóvárgások gyakran jelentkeznek, és nem tud betelni az édességgel, az magas stresszre vagy akár parazitákra utal a gyomorban.

Az édességek túlzott fogyasztása ugyanis tökéletes táptalajt teremt a paraziták számára. Ebben a környezetben még a gombák és a baktériumok is jól érzik magukat, így a gyakori sóvárgását ezek a paraziták okozzák.

Recept

Összetevők:

  • 100g lenmag
  • 10g szárított szegfűszeg

Adagolás :

A hozzávalókat őröljük porrá. Vegyen be ebből a keverékből 2 evőkanálnyit minden reggel 3 egymást követő napon keresztül. A port összekeverheti egy kis vízzel, vagy hozzáadhatja a reggelijéhez.

A 3 nap után tartson 3 napos szünetet, majd ismételje meg. Ezt legalább egy hónapig végezze, hogy teljesen megtisztítsa a szervezetét a parazitáktól.

Közben továbbra is rendszeresen fogyasszon minden alapvető vitamint és ásványi anyagot, mivel a szervezete ezektől függ, hogy az elfogyasztott táplálékból energiát szabadítson fel.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.