Egészség, Szépség

Ez a nő 4 héten keresztül napi 3 liter vizet ivott. Az eredmény szabad szemmel is látható!

Ahány ember, annyi vélemény van arról, hogy mennyi vizet kellene naponta meginnunk. Egyesek azt állítják, hogy elegendő annyit inni, amennyire szükségünk van (bármit is jelentsen ez), mások szerint meg kell erőltetni magunkat, hogy napi 2 litert igyunk, megint mások pedig azt állítják, hogy a vizet helyettesíthetjük gyümölcslével vagy teával. A 42 éves Sara Smith úgy döntött, hogy elvégzi azt a bizonyos kísérletet… Az eredmények megdöbbentőek lesznek!

Sara állandóan fáradt volt, migréntől szenvedett és letargikus volt. Az orvos nem talált konkrét okot az alacsony önértékelésére, ezért általánosságban azt javasolta, hogy kevesebb kávét és több vizet igyon. Sajnos gyakran ártunk magunknak azzal, hogy rosszul étkezünk és túl sok kávét iszunk.

Sara úgy döntött, hogy némileg változtat az orvos ajánlásán, és elkezdett naponta 3 liter vizet inni! Alig egy hét elteltével a bőre feszesebbnek és puhább tapintásúnak kezdte érezni magát, a migrén pedig egyszerűen megszűnt – teljesen magától.

3 hét elteltével Sara jobban néz ki, mint valaha! A ráncok egyértelműen kisimultak, és nincsenek sötét karikák a szeme alatt. Ráadásul egy kilót fogyott. Lehet, hogy ez nem tűnik soknak, de figyelembe kell venni, hogy ez csak a vízivás hatása, és nem más táplálékbevitel vagy testmozgás. Sara közvetlenül étkezés előtt iszik egy nagy pohár vizet. Hozzáteszi, hogy gyakran összekeverte az éhséget a ….. szomjúsággal. Ez többé már nem fordul elő.

Négy hét után Sara úgy érzi, mintha új ember lenne! Bőre természetes szépségtől ragyog, szemei ragyognak, haja sűrűbb lett.

A változások szabad szemmel is láthatóak! Sara mindenkit igyekszik meggyőzni arról, hogy hagyja ki a szénsavas italokat, a kávét és a gyümölcsleveket, és csak vizet igyon. Talán igaza van, hiszen a víz egyértelműen fiatalít?

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.