Háztartás, Tippek

Ezért sokan egy hagymaszelettel dörzsölik be a lakásuk ablakait

Tudja, miért dörzsölik sokan hagymaszelettel az ablakukat? Nem fogja elhinni, de hihetetlen eredményt ér el vele.

Hagyma az ablakon

Bár ez egy szokatlan szokás, a hagyma dörzsölése az ablakokra kétségtelenül egy nagyon eredeti módszer arra, hogy újra ragyogóvá tegye azokat. Igaz, ezzel valóban tökéletesen megtisztíthatja az ablakokat, nézze meg, hogyan kell csinálni!

Hagyma a ház ablakain: az okok

Bár ez egy szokatlan megoldás, a hagyma használata az ablakok tisztítására egy olyan módszer, amely garantálja a várakozásokon felüli eredményeket. Nagyon hasznos a nagyon piszkos, zsíros ablakok esetében, vagy ha sok ujjlenyomat ragadt rájuk, ez a módszer valóban működik, és garantálja az ablakok kifogástalan tisztítását, és mindezt mindössze néhány perc alatt.

Valójában semmilyen erőfeszítést nem kell tennie a szennyeződés és a zsír eltávolítására, mert a hagymában lévő hatóanyagok minden nyomot feloldanak, mint a hó a napon, és a szennyeződés gyakorlatilag azonnal eltűnik. Ennek a módszernek semmi köze a szokásos zsírtalanítókhoz, amelyeket használunk, amelyek ahelyett, hogy eltávolítanák a szennyeződést, még többet adnak hozzá.

Hagyma a ház ablaküvegén

A hagyma valójában azonnal eltávolítja a zsír és a szennyeződés nyomait az üvegen, és csak egy ronggyal kell áttörölni, hogy mindent egy mozdulattal eltávolítson.

Két módszer a hagyma használatára

Két módja van a hagyma használatának az ablakok otthoni tisztítására, mindkettő hatékony.

Válassza ki, hogy melyiket használja:

Fél hagyma vagy hagymakarika módszer: Vágja félbe a hagymát, vagy vegyen egy szeletet, és dörzsölje az üvegre. Ez egy nagyszerű módszer az üvegre tapadó rovarürülék és a gyakran kialakuló száraz foltok eltávolítására. Ha tovább súrolja, észre fogja venni, hogy az üveg fokozatosan tisztább lesz, és minden szennyeződés nyomától megszabadul. A munka befejezéséhez, vegyen egy száraz ruhát, és óvatosan törölje át az üveget. Távolítson el minden szennyeződést, és polírozza addig, amíg nem maradnak foltok. Így mindössze egy-két hagyma szelettel megtisztíthat egy egész ablakot;

Hagyma-vízben módszer: A hagyma-vízben módszer lényege, hogy egy hagymát félbevágunk és az egyik felét vízbe tesszük. Válasszon egy vödröt az üvegtisztításhoz, öntsön bele egy kis vizet, és merítsen bele egy fél hagymát.
Hagyja a hagymát fél órán át a vízben, majd mártson egy ruhát a vízbe, és törölje át az ablakokat. Távolítson el minden szennyeződést, majd egy tiszta, puha ruhával szárítsa meg, és győződjön meg róla, hogy nincsenek foltok.

Ezzel a módszerrel nem lesznek többé foltok az ablakokon, és sokáig tiszták maradnak. Az ablakai annyira tiszták lesznek, hogy minden, amit rajtuk keresztül lát, tisztább és élesebb lesz!

Mint láthatja, ezt a fantasztikus eredményt mindössze egy fél hagyma felhasználásával érte el, és még csak nem is pazarolt el semmit, hiszen valószínűleg már van otthon, hiszen fűszerként is használja a konyhában. A rendkívüli eredmények eléréséhez, használjon mikroszálas kendőket, amelyek garantálják a tökéletes tisztítást és az egyedülálló fényt, amire semmilyen más típusú kendő nem képes.

Vagy használjon újságpapírt, amelyet először össze kell gyűrnie, amíg megfelelő méretű nem lesz, hogy a kezébe illeszkedjen. Az újságpapírral is hatékony eredményt fog elérni az ablakokon, és azok azonnal olyan fényesek lesznek, mint még soha!