Háztartás

Helyezze ezeket a radiátorra. Jobban fog aludni, mint valaha!

Biztos, hogy minden konyhában találunk legalább egy csomagot ebből a fűszerből. A babérlevélnek számos egészségügyi előnye van, de nem csak főzésre való. Tegyen babérlevelet a radiátorra, és érezze a különbséget az alvásában!

Az ezotériában már évszázadok óta ismert a hatékonysága (kiválóan alkalmas a körülöttünk lévő tér megtisztítására). A kellemetlen szagok ellen is hatékonyan veheti fel a harcot a lakásban. A babérlevél széles körben elérhető termék, amely csodákra képes a háztartásban.

Babérlevél a radiátoron

Csodálatos illata van, amely főzéskor az ételeinkbe is beivódik. Sokak számára a babérlevélnek fűszeres illata van, amely csodálatos hangulatot teremt az otthonban az őszi és téli estéken. Kiderült, hogy néhány levél a fűtött radiátoron segíthet megszabadulni a kellemetlen szagoktól a lakásban. Jobban működnek, mint a légfrissítők vagy diffúzorok, amelyek sok pénzbe kerülnek. Ennek az apró és láthatatlan fűszernek köszönhetően soha többé nem fog pénzt költeni más termékekre.

Egyszerűen szórjon babérlevelet az otthonában lévő összes radiátorra, és a mennyiség határozza meg a szag intenzitását. Egyből észre fogja venni, hogy pozitív hatással lesz a közérzetére, lehetővé teszi, hogy megnyugodjon és gyorsabban elaludjon.

Az otthoni levegő javításának egyéb módjai

Készíthet légfrissítő spray-t, amely természetes és környezetbarát megoldást nyújt az otthona illatának javítására. Keverjen össze fél teáskanál szódabikarbónát 1 pohár vízzel, majd adjon hozzá 15 cseppet egy választott illóolajból. A következő lépés, hogy a keveréket öntse egy szórófejes flakonba, és használat előtt jól rázza fel. Függönyöket, ágyneműt, sőt még székeket is nyugodtan felfrissíthetünk vele. Az ablakpárkányokra, ajtókeretekre és ajtókra is érdemes ezt a házi készítésű spray-t fújni, hogy már a házba lépés pillanatától kellemes illatot árasszon.

Egy másik lehetőség, hogy az ablakpárkányokon olyan gyógynövényeket tartunk, mint a citromfű, a menta vagy a levendula. Nemcsak jó illatúvá teszik az otthonát, de elriasztják a rovarokat is, amelyek megpróbálnak bejutni.