Egészség, Háztartás, Szépség, Tippek

Hetente kétszer szódabikarbónával dörzsöli be a lábát. Az eredmények hihetetlenek

A szódabikarbóna egy hihetetlenül sokoldalú összetevő, amely tisztítószerként, kulináris összetevőként és természetes gyógymódként is használható.

Megfizethető, hatékony és könnyen használható. Ily módon helyettesítheti a kereskedelmi termékeket ezzel az egyszerű összetevővel, és elkerülheti a káros vegyszerek negatív hatásait.

A szódabikarbóna használatának számos lehetősége van:

Gyomorégési és gyomorproblémák

A szódabikarbóna erős savlekötő, így ha 2 teáskanálnyit ad egy pohár hideg vízhez és megissza, azonnal megszabadul a gyomorégéstől és a gyomorpanaszoktól.

Tisztítja és ellazítja a lábakat

Mártsa a lábát 3 evőkanál vízbe, amelybe 3 evőkanál szódabikarbónát kevert. Hogy javítsa a οstοrοng hatását, masszírozza meg őket. Tegye ezt hetente kétszer, és nagyszerű eredményt fog észrevenni. A fürdődbe is tehet, hogy az egész testét ellazítsa.

Megállítja az izzadást

A túlzott izzadás megállítására és a rossz szagok eltávolítására használhatja a víz és szódabikarbóna keverékét. Kémiai úton szárazon tartja a hónaljat, és ugyanolyan hatást fejt ki, mint a dezodorok.

A sampon javítása

Adjon némi szódabikarbónát a szokásos samponjához, hogy növelje annak tisztító tulajdonságait és, hogy fényesebbé tegye a haját. Ha túl zsíros a haja, mártsa be a fésűket és keféket szódabikarbóna és víz keverékébe, és fésülje át a haját, hogy zsírtalanítsa. Ezután öblítse le.

Enyhíti az égési sérüléseket

Adjon 1/2 csésze szódabikarbónát egy fürdőhöz, és áztassa fél órán át magát a meleg vízben. A hatás fokozása érdekében ne használjon törölközőt, hanem hagyja megszáradni a testét.

Enyhíti a méhcsípéseket

A szódabikarbóna hasznos méh- és darázscsípés esetén, mert lúgos tulajdonságai visszaverik a sebben lévő hangyasavat, és eltávolítják az idegen szennyeződést. A legjobb hatás elérése érdekében távolítsa el a csípést, majd víz és szódabikarbóna keverékét vigye fel az érintett területre.

Eltávolítja a száraz bőrt

A szódabikarbóna és a víz kombinációja olyan problémákat kezelhet, mint a száraz bőr.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.