Háztartás, Tippek

Hogyan tisztítsuk meg a konyhaszekrények tetejét: egy termék, amely eltávolítja az összes port és szennyeződést

Ha nem tudja, hogyan tisztítsa meg a konyhaszekrényeit az állott zsírtól, próbáljon meg egy egyszerű oldatot készíteni, amely feloldja a nagyon erős foltokat.

Minden háziasszony jól tudja, milyen gyorsan koszolódik a konyha. Állandóan tisztán kell tartania, ami nehéz feladattá válik. A zsír eltávolítása a konyhaszekrényekről valódi problémává válik, különösen a felső polcokon. Elmondjuk, hogy mennyire egyszerű kezelni.

Hogyan tisztítsuk meg a konyhaszekrényeket a zsírtól otthon

Készítsünk oldatot a szekrények tisztításához

Szükségünk lesz egy 350 ml-es permetezőre, 95%-os alkoholra, egy csésze vízre és mosogatószerre. Öntsön alkoholt, egy teáskanál mosogatószert és 200 ml vizet a permetezőbe. Rázza össze az egészet alaposan, és máris kész az oldat. Most már használható.

Mossa le a konyhaszekrények tetejét az oldattal

Vigye fel az oldatot a szekrények tetejére, és várjon néhány percet. Ha sok a szennyeződés és a régi por, és erősen beágyazódott, akkor 20-30 percet kell várni. Ezután mosson le mindent egy ronggyal, majd csavarja ki a ruhát, mossa le az oldat nélkül, és törölje szárazra.

Az ezzel az oldattal végzett módszer segít megszabadulni a nehezen hozzáférhető helyeken, különösen a szekrények tetején lévő szennyeződésektől és portól.