Egészség, Tippek

Keverd össze ezt a 3 hozzávalót hogy csökkentsd a rákos megbetegedések kockázatát!

Ezt a receptet jóvá hagyta számos szakértő. Nagy védelmet nyújt a daganattal és a rákkal szemben.

A legjobb felhasználási módja ennek a keveréknek, ha hozzáadod a különböző ételekhez, salátákhoz és levesekhez. Ha esetleg főtt ételnél szeretnéd alkalmazni, akkor várd meg, míg az étel valamennyire kihűl. Ideálisan akkor érdemes beletenni, ha elkészült az étel. Ha italba szeretnéd beletenni, akkor alaposan keverd össze.

A keverék elkészítése nagyon egyszerű:

Mindössze annyit kell tenned, hogy keverj össze ½ tk. olívaolajat és ¼ tk. kurkumát, majd adj hozzá egy csipet frissen őrölt fekete borsot.

De mi is pontosan az ami megakadályozza a daganatokat és a rákot?

Bizonyíték van rá, hogy rákellenes tulajdonságai vannak a kurkumának. Ennek a fűszernek az egyik összetevője a curry. A kurkumának erős gyulladáscsökkentő hatása van. Valójában nincs jobb gyulladás gátló szer a világon, mint a kurkuma.

Számos tanulmány megállapította, hogy a kurkuma megakadályozza többféle rák kialakulását, beleértve a prosztata-, vastag- a végbél-, és az agy rákot is.

Azonban egy idő után van egy kis visszaesés, és nem tud annyira hasznosulni a szervezetben. Más szóval, a kurkuma nem elég gyorsan metabolizálódik a szervezetben, ami azt jelenti, hogy nem érvényesülnek megfelelően az egészségügyi előnyei. Ezért keverjük össze a borssal, mert az növeli a kurkuma bioelérhetőségét az emberi szervezetben. Akár 200%.-al.

Annak érdekében, hogy élvezd az egészségügyi előnyeit ennek a rákellenes és a ráktól-védő keveréknek, fogyaszd rendszeresen naponta többször.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.