Szépség

Kopaszodás? Egy orvos mutatott egy házi módszert, amivel 7 nap alatt sűrűvé teheti a haját! Mindössze 4 hozzávaló.

Általában a szépségszalonokba tett kirándulásaim azzal végződnek, hogy üres pénztárcával és egy csomó különböző termékkel távozom, amit a fodrászok ajánlottak nekem. Egy nap, egy újabb csevegés során megtudtam egy nagyon olcsó és hatékony módszert, amivel hosszú és egészséges tincseket növeszthetünk.

A rengeteg hajnövesztő házi recept között ez a hagymás tonik isteni ajándék! Jobban működik, mint a felkapott maszkok és samponok, mert minden összetevője természetes. Bárki, akinek ritkás vagy gyenge a haja, örömmel fedezheti fel, hogy jobban működik, mint sok reklámozott maszk és sampon. Próbálja ki!

A legjobb hajnövesztő tonik

ÖSSZETEVŐK:

  • 3 evőkanál hagymalé
  • 1 evőkanál citromlé
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál méz

ELKÉSZÍTÉS:

Szűrje át a hagymalevet egy szűrőn vagy gézen.
Facsarja ki a fél citromot, és keverje össze a hagymalével. A citrusfélék semlegesítik a rossz szagot.
Öntse hozzá az olívaolajat, és keverje össze.
Adjon hozzá egy kanál mézet, és keverje össze az egészet alaposan.
Öntse a gyógyírt egy üvegbe. Jól rázza fel.
A hajnövesztő tonik készen áll a használatra.
Vigye fel ezt az élénkítő keveréket a haja teljes hosszára, és hagyja egy órán át hatni. Ezután öblítse le vízzel és mossa meg samponnal. Adjon a vízhez egy kis citromlevet, hogy biztosan megszabaduljon a hagymaszagtól.
Használja ezt a gyógymódot hetente háromszor. Tíz nap elteltével pozitív eredményt fog észrevenni. A haja erősebb lesz, nem hullik tovább, és elkezd növekedni.

Most már ismeri a hosszú hajú lányok titkos fegyverét!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.