Egészség

Lábmasszázs mustárolajjal. Milyen változásokra számíthat?

A mustárolaj egészségre gyakorolt hatásai

A mustárolaj egy sötét sárga színű és csípős ízű olaj, amelyet a mustármagok préselésével vagy desztillálásával nyernek ki. A mustárolajat sok országban fogyasztják és használják gyógyászati célokra, mivel számos jótékony hatása van a szervezetre, a bőrre és a hajra. A mustárolaj gazdag telítetlen zsírsavakban, E-vitaminban és antioxidánsokban, amelyek segítik a szív- és érrendszeri egészséget, a sebgyógyulást és az öregedés elleni védelmet.

Látás

Ha lefekvés előtt mustárolajjal masszírozza a lábát, a látása éles marad.

Javítja a vérkeringést és a véráramlást

Ha egész nap szűk cipőt visel, lelassítja és rontja a vérkeringést a lábában. A lábmasszázs a legjobb módja a véráramlás javításának. Lefekvés előtt 10-20 perccel masszírozza meg lábfejét és vádliját. Ez a masszázs különösen hasznos azoknak, akik cukorbetegség miatt fájdalmat éreznek a talpukban.

Fogyjon

A túlsúlyt a zsír felhalmozódása okozza a szervezetben. Ha lefekvés előtt 5 percig mustárolajjal masszírozzuk a talpunkat, az felolvasztja a szervezetben felhalmozódott zsírt.

Jó alvás
Az álmatlanságban szenvedőknek minden este lefekvés előtt 10-15 percig masszírozzák a lábukat.

Stressz és szorongás

Feszültségben és türelmetlenségben élünk. A talpmasszázs segíthet csökkenteni a stresszt és az idegességet. A talp különböző részeire gyakorolt extra nyomás hatására az idegrendszer megfelelően működik, és a test ellazul.

Vérnyomáscsökkentés

Ha a lábakban megreked a vér, fennáll a magas vérnyomás veszélye. Ez a probléma masszázzsal elkerülhető.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.