Háztartás, Tippek

Ma megosztom a kedvenc házi készítésű fertőtlenítő spray-met

Rengeteg különböző fertőtlenítő tisztítószer van, amit a boltokban lehet kapni, de a legtöbbjük tele van vegyszerekkel, és mi a lehető legtöbb vegyszert kivágtuk otthonunkból. De szeretném, ha a dolgok tiszták lennének, és nem vagyok szerelmes a baktériumokba, ezért fontos számomra, hogy legyen egy alternatíva. Ma megosztom a kedvenc házi készítésű fertőtlenítő spray-met! Csodákat művel, és jól érzem magam, hogy a munkalapjaim és asztalaim baktériummentesek!

Ennek a fantasztikus tisztítószernek az elkészítéséhez szüksége lesz ½ csésze fehér ecetre, 1 teáskanál mosószódára, 20 csepp teafaolajra, 10 csepp narancsolajra és 2 csésze forró vízre. Egyszerűen adja az összes összetevőt egy vízpermetező flakonba.

A fertőtlenítő használata

Rázza fel alaposan minden alkalommal, amikor használja! Egy kis mellékes megjegyzés… amikor a tisztítószerekből kivonjuk a vegyszereket, általában azt is kivágjuk, ami miatt az összetevők együtt maradnak. Az illóolajok használatakor a tisztítószereket általában fel kell rázni használat előtt, mivel nincs kémiai kötőanyag.

Most már használhatja a fertőtlenítő-tisztítószert, hogy a konyhai és fürdőszobai felületek tiszták és baktériummentesek legyenek. Egyszerűen fújja be a felületet, és hagyja egy-két percig hatni, majd törölje le egy ronggyal vagy papírtörlővel!