Egészség, Párkapcsolat

Miért nem áll az isteni zászló?

1, Gyógyszerek

Bizonyos gyógyszerek, mint az antidepresszánsok, vérnyomáscsökkentők, narkotikus fájdalomcsillapítók és antihisztaminok problémákat okozhatnak a merevedés során.

Ezekről talán már hallottunk. Az egyik legmeglepőbb bűnös? Az allergia vagy megfázás elleni gyógyszer.

Az allergia gyógyszerek, pl a pseudoephedrin tartalmúak hatása nagyon hasonlít az adrenalin hormonhoz, ami meggyilkolja az esetleges felkeltő képességet.

2, Vigyázz a pocakkal

Az öv megkötése kockáztathatja a pénisz egészségét. A 100 cm vagy annál nagyobb derekú férfiak esetében az erekciós problémák kétszer gyakoribbak, mint a 100 cm alatti társaiké. A derékövi háj káros zsigeri zsírokat mutat, ami alacsonyabb tesztoszteronhoz és gyakoribb gyulladáshoz vezet.

3, Dobd a cigit

A cigi káros az egészségre és persze az erek állapotára, egyenes következmény tehát, hogy nem jó a pénisznek, amely izgalom és a beáramló vér hatására keményedik meg. A dohányzók 51 % al hajlamosabbak merevedési problémákra.

4, Hagyd a munkát az irodában

Az egyik legfontosabb tényező a szervi problémák mellett, a stressz és a feszültség és szinte teljesen mindegy, hogy munkájában egyébként sikeres vagy nem az illető. Különösen, ha a feszített munkatempó alacsony mozgással párosul.

5, Kipihentség, fél egészség

A test regenerálódásában, a agyi hormonok egyensúlyában és a dopamin, szerotonin szint beállításában, a koncentráció képességben kiemelt szerepe van az alvásnak. Törekedjen legalább 6 óra zavartalan, éjszakai alvásra, bár 7 vagy 8 óra az ideális.

6, Mit tud a fogkeféje a péniszéről?

Rossz fogak és ínyek rossz teljesítmény. Kutatások bizonyítják, hogy a rossz fogak és ínybetegségek nagymértékben növelik a potenciazavart a férfiaknál. A British Dental Health Foundation arról számol be, hogy 5 súlyos merevedési zavarban szenvedő férfi közül négynek valamilyen ínybetegsége van.

7, Kevesebb alkohol

Az alkohol bár a gátlások oldásával növeli az esemény bekövetkeztét, mégis jelentősen csökkenti a teljesítményt. Tanácsunk állj meg 2 pohárnál!

8, Sportolj!

Jobb teljesítmény. Az ágyban is.

9, Ne tartsd a laptopot az öledben.

Melegít. Na ez az, amit nagyon nem szeretnek a herék.

10, Ne lépj félre

A negatív lelki folyamatok, pl. szorongás, félelem gátolja a szexuális folyamatokat. És csúnya dolog, amúgy is.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük