Egészség

Mindenkinek vannak, de senki sem tud tőlük könnyen megszabadulni. EZ A TIPP JÓL MŰKÖDIK A SZEMÖLCSÖK ELLEN…

Tudtad, hogy gyorsan, fájdalommentesen és orvoshoz fordulás nélkül is megszabadulhatsz a szemölcsöktől? Az eljárás nagyon olcsó, és akár otthon is elvégezheted.

Először is győződj meg róla, hogy a szemölcs jóindulatú.


Mik azok a szemölcsök?

A szemölcsök olyan kemény, kisebb-nagyobb kinövések, amelyek a bőrön jelennek meg a test különböző részein. A tapasztalatok azt mutatják, hogy hazánkban az utóbbi években jelentősen megnőtt a szemölcsök száma. Ennek oka az egészségtudatosabb életmód, a fürdő- és uszodalátogatások gyakoribbá válása, valamint a gyakori fitneszeszközök használata. Az egészségesebb életmód minden bizonnyal jó és hasznos, de ezzel egyidejűleg megnő azoknak a helyzeteknek a gyakorisága is, amikor megfertőződhetünk a szemölcsöket okozó vírusok valamelyikével.

Hogyan lehet gyorsan eltávolítani a szemölcsöt?

1 – Szükséged lesz vattára, almaecetre, gézre és egy kötésre.
2 – Vegyünk egy elég nagy vattakorongot ahhoz, hogy befedje a szemölcs területét.
3 – Áztassuk a vattát almaecetbe.
4 – Helyezzük az almaecettel átitatott vattakorongot a kezelendő területre.
5 – Fedjük le gézzel, és tegyünk rá kötést.

Ismételjük meg a műveletet minden nap, de legfeljebb kétszer. A szemölcs 3-5 nap múlva megfeketedik és magától lehullik. Ha a szemölcs lehullása után maradnak nyomok, ne aggódj, azok egy héten belül regenerálódnak és eltűnnek.

Megjegyzés:

Ne használj almaecetet a szemhéjadon, mivel maró hatású lehet.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.