Egészség

Nem is tudtam, hogy a sólámpának ennyi pozitív hatása van! Te ismered mindet?

Köztudott, hogy a só (korlátozott mennyiségben) egészséges és fontos. De tudtad, hogy a só pozitív tulajdonságai sólámpa formájában is működnek? Mint azt valószínűleg tudod, a környezetünkben minden pozitív vagy negatív töltésű. A pozitív ionok főként a technikai eszközökből, például a mobiltelefonokból, számítógépekből és monitorokból származnak. A természetben nem fordulnak elő olyan nagy mennyiségben, ezért a szervezetünk nem képes olyan gyorsan semlegesíteni őket. Tágabb értelemben véve felesleges stressznek teszik ki szervezetünket, ami szorongásos rohamokhoz, hányingerhez és pánikrohamokhoz vezethet.

Egyrészt elég, ha sok időt töltünk olyan helyen, ahol nincs elektronika, másrészt ezt nem mindenki engedheti meg magának. Szerencsére van egy egyszerű alternatíva szerény áron: a sólámpák. Nekik köszönhetően számos stresszforrást enyhíthetünk a mindennapokban.

A sólámpák tisztítják a levegőt

A sólámpák nagyon intenzíven hatolnak be a negatív töltésű ionokkal, amelyek még a baktériumokat is képesek elpusztítani, így megtisztítják a levegőt a méreganyagoktól. Ez azt jelenti, hogy a levegő, amit belélegzünk, sokkal egészségesebb.

Küzd a betegségek ellen

A minket egész nap körülvevő elektromágneses szennyezés hatással van az immunrendszerünkre, emeli a vérnyomást és rákos daganatokat okozhat. Ezt a veszélyes sugárzást ellensúlyozzák a sólámpák. Sokan, akik krónikus fejfájásra panaszkodnak, életminőségük jelentős javulását is megfigyelik.

Semlegesítik a pozitív töltésű ionokat

Fentebb leírtuk, hogy mindennapjainkban pozitív töltésű ionok vesznek körül bennünket. A sólámpák aktívan semlegesítik a pozitív ionokat, és jó sugárzást biztosítanak. Így a negatív hatások legalább minimálisra csökkennek, és szervezetünk végre ellazulhat. A módszer akkor működik a legjobban, ha a lakás egy központi helyén van egy nagy lámpa, vagy több kicsi, különböző helyeken.

Jobban fogod érezni magad

A sólámpák nemcsak a baktériumokat pusztítják el és a pozitív ionokat távolítják el, hanem 84 különböző ásványi anyagot is tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak az önértékelésünkre. Szabályozzák a vízháztartást és erősítik a csontokat. Mindezek hatására magasabb lesz az önbecsülésünk.

A sólámpák több energiát adnak nekünk

A negatív ionok nemcsak az önbecsülésünk javulásában segítenek, hanem az agy aktív véráramlásában is. A gondolkodásunk éberebbé válik, ami által jobban tudunk koncentrálni. És persze az éber agy a szervezetre is pozitívan hat. Jelentősen javítja a mindennapi életminőséget.

Jobban fog aludni

Ha csak egy sólámpát tud felállítani, a legjobb, ha a hálószobádban helyezi el. Az ásványi anyagok és a negatív töltésű ionok segítenek gyorsabban és mélyebben elaludni.

Ki gondolta volna, hogy egy ilyen lámpa ekkora változást hozhat. Mindannyian, akik valamikor megpróbáltak elutazni a városból, hogy kipihenjék a mindennapokat, hasonló hatásokat tapasztaltak. Most már otthon is elérheti ezeket az eredményeket. Próbálja ki, meg fog győződni róla! Meg fog lepődni, milyen gyorsan megszabadul a stressztől.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.