Egészség, Szépség

Öregkor – visszafelé!

Vissza lehet-e fordítani az öregkort? Hány elme gondolkodott már ezen.
Az arc alapján határozzuk meg – hány évet élt egy ember. Vannak egyedülálló nők, akik 10, 15 évvel fiatalabbnak tűnnek drága plasztikai műtétek nélkül.

Egy ilyen fiatalos szépség elárulta a fiatalság elixírjének titkát.
Azt állítja, hogy a látása -3-ról -1-re változott, a bőre mindenhol sima, a haja pedig vastagabb. És ami a legjobb, az ősz hajszálai is eltűntek, amelyek már kezdtek látszani!

A test megfiatalításának receptje:

4/5 csésze lenmagolaj, 4 nagy tojás nagyságú citrom, 3 ugyanekkora fej fokhagyma, 1 kg méz.

A meghámozott fokhagymát, 2 citromot héjával és 2 citromot héj nélkül ledaráljuk. Keverje össze ezt a keveréket az olajjal és a mézzel, és tartsa a keveréket egy jól záródó üvegben a hűtőszekrényben.

Fogyasszon naponta 3-szor 1 evőkanálnyit fél órával étkezés előtt. Folyamatosan szedje ezt a keveréket, az adagok között 1 hét szünetet tartva.

Nem csoda, hogy egy ilyen keverék segít. A lenmagolaj növényi hormon, a citrommal együtt feloldja a koleszterin plakkokat, tisztítja a máj epevezetékeit. És végül is a máj a fiatalságunk fő generátora.

A citromból származó C-vitamin kiváló antioxidáns, immunerősítő, erősíti az erek falát, a fokhagyma tisztítja az ereket, a méz pedig táplálékot juttat ezekbe az erekbe – nyomelemeket, amelyek helyreállítják és megfiatalítják a szervezetet.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.