Háztartás, Tippek

Perceken belül és különleges eszközök nélkül: hogyan érje el, hogy a cipője ne dörzsölje ki a lábát

A nem megfelelő cipőméret miatti kidörzsölődés gyakori probléma, amely könnyen megoldható.

Hogyan lehet elérni, hogy cipője ne dörzsölje ki a lábát?

A cipő kidörzsölődésének problémája sokak számára ismerős, és jelentős kellemetlenséget okozhat. A kidörzsölődés akkor fordul elő, ha a cipő nem a megfelelő méretű vagy formájú, vagy ha új és még nem hordott. A kidörzsölődés hólyagokat, fájdalmat és bőrirritációt okozhat.

Mi a teendő, ha a cipő felhorzsolja a lábát

A cipők dörzsölődésének problémáját közönséges mosószappannal lehet megoldani.

Ehhez közönséges mosószappanra lesz szüksége. Menjen át a szappannal a problémás helyeken. Ez általában a hátsó és az elülső rész. És tessék, most már nem fog dörzsölődni a cipő. Ez a módszer bőráruknál és bármilyen más anyagnál is alkalmazható.

Hogyan viseljük a kidörzsölő cipőket

Az új cipőknek van egy kellemetlen tulajdonságuk – a boltban illeszkednek, majd kiderül, hogy bizonyos helyeken nyomnak, sőt, súrlódnak. Bemutatunk egy egyszerű módszert arra, hogyan lehet otthon nyújtani a cipőt.

A trükk a következő – vegyen fel zoknit. Aztán húzza fel a cipőt. Egy hajszárító segítségével melegítse fel a cipőt. A hajszárítós eljárások után egy kicsit sétálni kell. És 15 perc alatt a cipője kényelmesebbé válik.

Mit tegyünk, hogy a bőrcipő ne dörzsöljön

Abban az esetben, ha a cipőnek még jobban ki kell nyúlnia, azt tanácsoljuk, hogy ismételje meg a hajszárítóval végzett eljárást, azonban végezzen bizonyos módosításokat.

Ha a cipőt még jobban kell nyújtani, csak vegyen fel még egy pár zoknit, és menjen át újra a hajszárítóval. Ez az eljárás megóvja a lábait a vízhólyagoktól. Csak ne felejtse el levenni a zoknit, mielőtt kimozdul!