Egészség

RECEPT A MAGAS VÉRNYOMÁS ELLEN! MEGGYÓGYÍT EGY HÉT ALATT ÉS ÖRÖKRE!

Anyukám receptjének köszönhetően a férjem és én elfelejtettük a magas vérnyomást.
Elmondom, hogyan kezeltem ki a férjemet a magas vérnyomásból – 220/180 volt a vérnyomása. Gyógyszereket szedett, injekciókat kapott – ez segített, de az összes nyugdíját erre a kezelésre költötte.

Az én nyugdíjamból éltünk, alig tudtunk megélni. Anyám mindezt látva úgy döntött, hogy másképp kezeli a vejemet. Ő gyógynövényszakértő volt, 90 évig élt. Sok mindent megtanított nekem. De a legfontosabb az, hogy a férjem vérnyomása – 69 éves – továbbra is 130/90.

És most a recept. Egy háromliteres üvegbe tegyünk 0,5 csésze szárított csipkebogyót, fenyőmagot a héjával együtt, 4 levél mentát, egy kis ágnyi oregánót, és 3 szál kakukkfüvet. Fedjük le szorosan egy fedéllel, és hagyjuk állni 2 hétig egy sötét helyen. Ezután szűrje le és öntse üvegekbe, tárolja hűvös helyen.

Vegyen be 1 evőkanálnyit reggel és este étkezés előtt.
Egy héttel a gyógyszer szedésének megkezdése után a férjem elfelejtette a magas vérnyomást. Ugyanezt a tinktúrát vettem be, és 5 éve kávét iszom – a vérnyomásom nem ugrik meg.

Ne feledje, az öngyógyítás veszélyes is lehet, bármilyen kezelési módszer használatára vonatkozó tanácsadásért forduljon orvoshoz.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.