Szépség, Tippek

Tedd a citromhéjat a zoknidba, lefekvés előtt, és élvezd az előnyeit!

A citromhéj előnyei egyszerűen elképesztőek. Nézd meg ezt az érdekes trükköt: amiben egy citromot kell tenni a zoknidba lefekvés előtt… Milyen hatással van a bőre?

Próbáld ki!

A citromot évek óta használják különböző bőrproblémák kezelésére. Nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagokat és savakat tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen típusú bőrhöz.

A bőrünk egy igen törékeny, érzékeny része a testünknek és különös gondosságot igényel. Az embereken különböző bőrproblémák keletkezhetnek, a pattanásoktól kezdve a repedt sarkakig. Ma összpontosítsunk a citrom lábra gyakorolt előnyeire.

Amíg nem látod, hogy milyen a sarkad kirepedezett állapotban, lehet, hogy nem sok figyelmet fordítasz a lábápolásra. Ha ezt észreveszed, cselekedj azonnal, nehogy súlyosabb legyen a helyzet.

Megmutatunk, egy egyszerű, de nagyon hatásos trükköt, ami segít kezelni a láb bőrproblémáit, pontosabban repedt sarok problémát. Nincs másra szükséged, csak egy citromra!

Így használd a citromhéjat a repedt sarokra:

Vágj félbe egy citromot és csavard ki a levét, miközben vigyázz rá, hogy ne sértsd meg a pépeket. Most, a citromhéjat helyezd a sarkadra és húzz rá egy zoknit, hogy ne mozduljon el.

Hagyd rajta egész éjszaka, és pár nap múlva búcsút inthetsz a repedezett sarkaknak.

A titok, a módszerben, hogy a citromsav hámlasztó hatású. Segítségével könnyebben leesnek az elhalt hámsejtek, és teret engednek az új, regenerált bőrnek. Az eredmény gyors, hatékony, és gyorsan látható és tapintható.

Alkalmazd néhány éjszaka, és akkor szép és sima lesz a bőr sarkadon, és máris magabiztosabban mehetsz a strandra!

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.