Háztartás

Tisztítsa meg a WC-t ezzel a termékkel: a sárga foltok azonnal eltűnnek

Egy új WC kellemesen fehér és tiszta. Idővel ez megváltozik, és csúnya sárga foltok jelennek meg a WC-csészén. Ezek a foltok nagyon gyakoriak a WC-fedélen, de nem kell feltétlenül a boltba rohanni, hogy új fedelet vegyen. Kiderült, hogy akár az otthon lévő eszközökkel is rendbe hozhatja!

Természetesen mindig használhat hagyományos WC-tisztítószert. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy az nem mindig távolítja el ezeket a foltokat. Néha valami hatékonyabbra van szükséged. Elmondjuk, melyek a leghatékonyabb módszerek, amelyekkel felveheti a harcot ezekkel a foltokkal.

Szóda + ecet

Vigyen fel ecetet a foltra, és várjon körülbelül fél órát. Tehet ecetet egy szórófejes flakonba, és befújhatja vele a WC-fedelet. Vigyázzon, hogy ne kerüljön a szemébe.

30 perc elteltével szórjon bőségesen szódabikarbónát a szennyezett területekre. Fújja be ismét ecettel, és hagyja állni további 10 percig. Súroljon le mindent egy kefével, és öblítse le vízzel. A sárga foltoknak ezt követően el kell tűnniük.

A szódabikarbónát és az ecetet más módon is használhatja. Például szódabikarbónát szórhat a WC-fedélre, és kefével súrolhatja. Öntsön rá ecetet, és várjon 30 percet. Ezután öblítse le az egészet vízzel. A sárga foltok el fognak tűnni, és a vécé újra ragyogóan tiszta lesz.

Cola

Meglepő módon ez az ital tényleg segíthet a tisztításban. Vegye le a WC fedelét, és áztassa be egy fürdőben az elkészített oldattal (két csomag citromsavat oldjon fel 2 liter italban). Hagyja állni egy éjszakán át, majd reggel öblítse le vízzel.

Fehérítő

A fehérítő segíthet megszabadulni a sárga foltoktól és más szennyeződésektől. Egyszerűen öntsön fehérítőt a szennyezett területekre, és hagyja ázni fél órán át. Öblítse ki jól vízzel. A sárga foltok biztosan eltűnnek ezt követően. Ne felejtsen el kesztyűt viselni, amikor fehérítőt használ. Kerülje a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést. A legjobb, ha akkor használja a fehérítőt, amikor nincsenek gyerekek vagy háziállatok a házban, és amikor lehetőség van a helyiség szellőztetésére.

Reméljük, hogy ezek az intézkedések segítenek megoldani ezt a kellemetlen problémát.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.