Egészség, Tippek

Tudod hogyan kezeld a pajzsmirigyed? Csak ezt…

Száraz bőr, álmatlanság, fejfájás, fáradtság, a libidó elvesztése, súlygyarapodás, törékeny körmök,  hajhullás, fertőzések, ízületi fájdalmak, székrekedés, szédülés és fülcsengés csak néhány azok a tünetek közül amit nap mint nap tapasztalhatunk ha problémánk van a pajzsmirigyünkkel.

A magyarok közel 65% – túlsúlyos és 27% -a elhízott. Sok tanulmány szerint, a pajzsmirigy elégtelen működése a fő oka a súlyproblémáknak, különösen a nőknél.

Ez azt jelenti, hogy nagyon fontos, hogy vigyázz a pajzsmirigy megfelelő működésére.

A kókuszolaj egy telített zsír, amelyet nem kell enzim-függő folyamatok segítségével lebontani a szervezetnek. Újjáépíti a sejtmembránokat, és növeli az enzimeket.

Sokan használják a kókuszolajat. Állításuk, szerint az a tapasztalatuk, hogy jelentős javulást értek el a pajzsmirigy működésük területén. Ez teljesen megváltoztatta az életüket. Kezdődött a fogyással, és végül sokkal jobb általános egészségi állapotot értek el.

Annak érdekében, hogy tápláld a pajzsmirigyed , ajánlott, hogy fogyassz kókuszolajat, és extra szűz olívaolajat minden nap.

Győződjön meg arról, hogy kellő mennyiségű testmozgást végzel naponta. Fogyassz sok retket és áfonyát. Fogyassz olyan ételeket, amik gazdagok cinkben, B-vitaminban, E-vitaminban, szelénben és a jódban.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.