Egészség

Vízelvezető csoda ital az erős fogyásért

Szeretne megszabadulni a súlyfeleslegtől?

Túl lassan halad a fogyás?

Ezek az italok segítenek felgyorsítani a fogyást. Használja az alábbi receptek egyikét, és nagyon hamar búcsút mondhat a súlyfeleslegnek!

Igya óvatosan – komoly fogyáshoz vezet!

A teltségérzet egyik oka a folyadék visszatartása a szervezetben, mégpedig a zsírsejtekben. A zsírszövetek képesek szivacsként felszívni és megtartani a vizet.

Ez pedig nemcsak a súlyt és a térfogatot növeli, hanem minden anyagcsere-folyamatot is lelassít bennük.

Csak akkor indul be a zsírégetés, ha a felesleges folyadék távozik. Ráadásul a felesleges folyadékkal együtt a méreganyagok és a zsírbontási termékek is távoznak a szervezetből.

A zsírsejtekben zajló anyagcsere-folyamatok normalizálódnak, ami azt jelenti, hogy a zsírégetés fokozódik.

Fogadja el a vízelvezető italok 6 receptjét, amelyeket otthon is könnyedén elkészíthet!

1) számú recept
1 teáskanál száraz, zúzott nyírfalevelet öntsünk egy pohár forró vízhez, adjunk hozzá 0,5 teáskanál mézet. Naponta kétszer fél órával étkezés előtt igyuk meg.

2) számú recept
25-30 g feketeribizli levelet 500 ml forrásban lévő vízzel párolva. Lehűtött főzetet vegyen be naponta háromszor 1/2 csészével.

3) számú recept
Főzzön le 2 teáskanál szárított körömvirágot 500 ml forró vízben. Húsz percig áztassa. Naponta háromszor étkezés előtt vegyen be 0,5 csészényit.

4) számú recept
A mezei zsurló szárított szárát őrölje meg, főzze teaként (1 teáskanál egy pohár vízben). Igyon naponta háromszor ¼ csészényit.

A vízelvezető italok használatával kell kezdeni a ritkítást.

Ezek nemcsak a térfogatot, a puffadást csökkentik, hanem visszaadják a bőr rugalmasságát is, és ennek következtében az alak kontúrjai tisztábbak és feszesebbek lesznek.

Csodálatosan fog kinézni! Most már maga is észre fogja venni, hogy eltűnnek a plusz kilók, megszűnik a puffadás és javul a bőr állapota.

Legyen karcsú és szép még ma!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.