Párkapcsolat, Tippek

2. szabály – 5 dolog, amit ne csinálj, a kapcsolat kezdetén, ha nem akarod elveszíteni a pasid

Ne akard túl gyorsan megváltoztatni a Facebook állapotod

Felejtsd el. Úgy egyáltalán ezt a Facebook állapot dolgot. Legalábbis az elején (később az más tészta, majd azt is leírom miért) Te egy öntudatos, magabiztos 20-30 vagy akár 40 éves nő vagy. Mit akarsz bizonyítani és kinek? Tényleg úgy érzed, hogy a több mint 1000 legközelebbi és legkedveltebb barátodnak tudnia kell, hogy nem vagy már szabad? Vagy megpróbálsz bemutatni az ex-barátodnak?

Az új kapcsolatod nem attól fog szárnyani, mert kimutatod a világnak, hogy számodra mennyire fontos.

Fogadok, hogy ennél sokkal fontosabb dolgok vannak, amitől jól fog működni, dolgozz inkább azokon, ezzel inkább csak elriasztod. Ha a kapcsolat első 2-3 hónapjában már megváltoztatod a kapcsolati statisztikádat, szinte tutira veheted, hogy veszi a sátorfáját!

Másik kérdés, ha már JÓ IDEJE együtt vagytok és se ő, se te nem posztoltok közös képeket, nem is rakja ki a „kapcsolatban” státuszt és te se, vajon mi ennek az oka? Vagy lehet, hogy neked jó így és bejön, hogy próbálkoznak a pasik.? Nem tőle kellene megkapnod azt a lelki pluszt, amitől nem szorulsz rá, hogy egy- egy jól sikerült fotód után radírjának félidegenek „hogy mizu?”. Ha fél év, egy év után még semmit sem jeleztek a külvilágnak, ott biztosan van valami gond.

Vagy tényleg az az ok, mert „MI nem akarjuk, MI nem az internetnek élünk”..? Te ezt komolyan elhiszed? Nem lehet, hogy te vagy az állandó barátnő a hideg estékre és a vasárnapokra, de azért nyitott szemmel jár?

Persze ha ki tudod böjtölni, eleget van csukva a szemed, és nem is talál nálad jobbat akkor még lehet is belőle valami hosszútávú.

Bár, ha ennyire nem a külvilágnak élünk akkor végülis a házasság is minek, nemdebár..?

1. szabály
3. szabály

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük