Párkapcsolat

3 jel, ami arra utal, hogy megcsal a párod

  1. Valamit másképp csinál az ágyban

Gyanús lehet, ha valamilyen változást veszel észre a szeretkezési szokásait illetően.

A legegyértelműbb, ha hirtelen sokkal kevésbé izgatja az együttlét, mint előtte. Persze ha a kapcsolatotok során fokozatosan ritkul az együttlétek száma, az még nem jelenti azt, hogy megcsal a párod. Ha viszont rövid időn belül elkezdi kevésbé érdekelni, hogy ágyba bújjatok, akkor elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy egy másik lány van a dologban.

Talán nem is gondolnád, de az is jel lehet, ha hirtelen nagyobb lesz a partnered sz..uális étvágya. Ez ugyanis következhet abból, hogy a másik lánnyal való együttlét újra elindította benne azt a bizonyos motort.

Figyelj meg minden változást! Hirtelen szenvedélyesebb, vagy akár visszafogottabb lett? Eddig a megszokott rutinhoz ragaszkodott, de most folyton új dolgokkal akarja fűszerezni a pásztorórákat? Lehet, hogy ezeket az újdonságokat egy másik nőtől leste el.

Ha pedig elkezd kicsit félénk lenni a testével kapcsolatban, tatakarja magát az ingével, vagy csak sötétben akar hancúrozni, az arra utalhat, hogy lelkiismeret furdalása van amiért két nővel osztja meg testét.

  1. Túlzott kedvesség

Figyeld meg, ha indokolatlanul elkezd az eddiginél jóval kedvesebb lenni. Virágot hoz, vacsorázni visz, bókokkal halmoz el? Akár még el is mosogat, és a TV-ben is azt nézitek, amit Te szeretnél, holott eddig ez egyáltalán nem volt rá jellemző? Akkor elég nagy az esély, hogy valami rosszat tett, valamiért hibásnak érzi magát, amit így próbál kompenzálni. Sajnos benne van a pakliban, hogy megcsal, ezért bűntudata van és hogy enyhítsen a lelkiismeretén, mindent bevet, hogy a kedvedben járjon.

  1. Változás a kommunikációban

Eddig minden apróságot elmesélt Neked, minden élményét megosztotta. A munkahelyi pletykákat, a haverok béna vicceit, az összes kis történetet veled tárgyalta ki, most viszont mintha kis titkai lennének? Ez nem jó jel. Az biztos, hogy valamilyen változáson megy keresztül, ami elég gyakran egy másik nőt jelent.

Ha azt látod, hogy a te mondanivalód iránt mutat kisebb érdeklődést, mint eddig, arra is érdemes odafigyelned.

A kommunikáció során a szemkontaktus is árulkodó. Elég nehéz valaki szemébe nézve hazudni, főleg ha az illető alaposan ismer. Éppen ezért az a férfi, aki megcsalja a párját, próbálja kerülni a szemkontaktust, főként intimebb témák során, ha csak nem egy profi hazudozóval van dolgod.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.