Divat, Szépség

Legjobb frizurák 50 feletti nőknek idén, amivel simán letagadhatsz 10 évet

Talán abban mindannyian egyetértünk, hogy nincs semmi baj az öregedésben. Mégis néhányan pánikba esnek, amint ez megtörténik, különösen akkor, ha a nem kívánt ősz hajszálak túlságosan korán és túlságosan feltűnően jelennek meg.

Az öregedés látványos jelei miatt sokan akár a sebészkés alá is befekszenek. Miután ez azért elég drasztikus megoldás, úgy gondoljuk, talán jobb előbb néhány természetes módszert kipróbálni. Például, egy stílusos frizurával, akár teljesen megváltozhat a külsőnk!

Néhány ötlet, aminek a segítségével simán letagadhatunk 10 évet:

Zilált játékos tincsek

Az öregedés egyik problémája az őszülés a másik probléma az elvékonyodó hajszálak. A megoldás, hogy vállig érő hosszt és finom hullámosítást is kérjünk a fodrászunktól. Ez a kettő együtt nem csak fiatalosabb külsőt kölcsönöz, de dúsabbnak is mutatja a hajat.

A vadító egyenes

Sok nő van, akinél a tincsek vagy a göndör haj ki van zárva. Egyszerűen szörnyen áll nekik, mert nem illik az arcformájukhoz. De semmi baj, nekik találták ki az egyenes hajat, ami nagyon szexi tud lenni. Nem csak hogy fiatalosabb külsőt kölcsönöz, de rendezett ápolt külsőt is. Az egyenes haj remekül áll azoknak, akiknek az arca kerekded. Ha neked ez áll jól és szexi külsőt szeretnél ez lesz a te frizurád! Julianne moore színésznő, már félúton van a 6dik x felé, két gyermek anyja, mégis észvesztően néz ki, kevés férfi van, aki nem vonzódna hozzá.

A tündéri rövid

Ha Tinkerbell, segítségül hívhatja a tündérport, amivel örök fiatal külsőt kölcsönöz magának, te miért ne tehetnéd? A tündéri rövid frizura kihangsúlyozza az arcod és egyúttal meg is fiatalít. Meglepő módon, bár úgy tűnik, a rövid haj egyszerűbb, néha sajnos a rövid hajjal sem lesz sokkal kevesebb idő a készülődés reggel a fürdőszobában.

Az örök lófarok

Ha meg akarod tartani a hosszú hajad, akkor azt egy laza és alacsony lófarokkal tudod ki hangsúlyozni. A hollywoodi sztárok, mint például Jennifer Lopez és Christina Aguilera már régóta viselik, és nekik csillogó megjelenést és fiatalos ragyogást nyújtanak. A lófarok valóban soha nem megy ki a divatból, akár kislányok, akár érett nők viselik őket.

Vissza a frufruhoz

A frufrut általában gyerekkori frizuraként ismerjük, de később is jól tud kinézni. Bármely korban viszonylag kevés nőnek áll jól. Mégis, bár ezt a megjelenést általában nem viselik a középkorú nők; ez a frizura valóban hatékony, nemcsak a fiatalos szépség visszaszerzésében, hanem a homlokon megjelenő finom vonalak elrejtéséhez is. Tehát ha új és időtlen frizurát tervezel, amitől fiatalabbnak érzed majd magad, gyerünk próbáld meg a frufrut!

Az oldalra fésült

Talán nem a legkényelmesebb, mert könnyen belelóg az ember szemébe, ha nincs jól megtűzve vagy fixálva. Mégis, a félhosszú, oldalra fésült haj, az egyik legjobb módja annak, hogy elrejtsék az öregedő vonalakat és a szarkalábakat. A hajszálak tökéletesen keretezhetik az arcodat, és körvonalazhatják a vonásaidat – ezáltal fiatalabb megjelenést kölcsönöz. Ez a frizura jól illik a hivatalos eseményekhez és a fürdőruhákhoz is, vele tökéletes fiatalos és nyári megjelenést kaphat.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.