Praktikus, Tippek

6 módszer a piros combok ellen – idén nyáron nem kell vele foglalkoznunk!

A nyár egy csodálatos időszak, amit mindenki nagyon vár, de megvannak a maga árnyoldalai is… Ezek egyike kétségtelenül a kipirosodott, felhorzsolt és fájó combok. Sokan küzdenek azzal, hogy a combok összeérnek, és ha nem takarja őket valamilyen anyag, gyakran fájdalmasan kaparnak egymáshoz. Szerencsére vannak tippek!
Az első tanács praktikus: szoknya vagy ruha helyett válassz rövid nadrágot. Az anyag védi a bőrt ott, ahol érintkezik. Igen, tudjuk, hogy egy ruhában könnyebb elrejteni a ráncokat, de nem kell szenvedni.

Ha azonban elképzelhetetlen a nyár ruha nélkül, fektess be egy szűk sportnadrágba vagy a …. önre szabott szexi fűzőbe. Az elv egyszerű / a bőrt anyaggal kell határolni!

Érdemes izzadásgátlót kenni a belső combokra. Ez egy kellemes védőréteget hoz létre.

A kókuszolaj tényleg segít ezen a problémán! Hidratálja és regenerálja a bőrt, miközben rugalmasabbá teszi. És kellemes illata van……

Ez a módszer kicsit időigényesebb, de érdemes megemlíteni. Keverj össze 1/4 csésze zöld teát, egy kis levendulaolajat és aloe gélt. Masszírozd a keveréket a combodba.

Ha túlságosan izzadsz, a súrlódás még fájdalmasabbá válhat. Az égési sérülések és irritációk elkerülése érdekében érdemes gyermekport használni!

Ha van más megoldásod, szívesen olvasnánk!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.