Szépség, Tippek

A fogorvosok eltitkolnák, de mi felfedjük a fehér fogak titkát!

A mosolyunk az egyik legmegragadóbb része külső megjelenésünknek és arcunk fénypontja. Nagyon fontos a jó első benyomás kibontakozására. Azonban nem minden ember rendelkezik vonzó, hófehér mosollyal, vagy mert genetikailag színezettebbek a fogai, vagy az életmódnak köszönhetően sárgultak be. Sokan sokféle drága szert kipróbálnak vagy igénybe veszik a legújabb fehérítő módszereket, hogy ragyogó mosoly birtokába kerüljenek. Hoztunk egy természetes fogfehérítő receptet, melynek rendszeres használatával gyönyörűen világosíthatók fogaink, fogzománcunk károsítása nélkül és antibakteriális hatással is rendelkezik.

Hozzávalók:

  • 5 csésze almaecet
  • 5 csésze tiszta víz


Keverjük össze a két hozzávalót és naponta 2x, reggel és lefekvés előtt ezzel gargarizáljunk szájvíz helyett.
Csak akkor használja, ha más egyéb fogfehérítést nem alkalmaz, vagy alkalmazott a közelmúltban.
Annak érdekében, hogy a maximális hatékonyságát elérjük, természetesen naponta 2x alaposan meg kell tisztítanunk fogsorunkat, időnként fogselymet vagy fogköz tisztítót is használva, valamint kerülni kell a túlzott kávé, vörösbor vagy cigaretta fogyasztását.

Ha szeretnél az oldal fejlődéséhez és sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.