Egészség, Tippek

Felgyorsítja az anyagcseréd és garantálja a fogyást néhány nap alatt!

Egy csésze friss illatos kávé elfogyasztása reggel beindítja az anyagcserét, valójában cukor és tej nélkül van igazán áldásos hatása, mértéktartó fogyasztásával elősegíti az egészséges szívműködést és véd számos betegség ellen. Ha reggeli kávénkhoz adunk néhány összetevőt, igazi kalóriaégető bombát fogyaszthatunk és segít megszabadulni a felesleges zsírtól, tested felszabadul a lerakódások alól, az éjjel lelassult anyagcsere turbó üzemmódra kapcsol.

Amire szükséged van, némi fahéj, kókuszolaj és méz, na meg a reggeli szokásos kávé.

És hogy miért működik ez az ital olyan jól? Néhány indok:


A fahéj egy ősrégi erős ízű és illatú fűszer, melyet gyógyszerként is számon tartanak. Gazdag antioxidáns, gyulladás gátló, segít a fertőzések leküzdésében, de ami a legfontosabb, hogy csökkenti a vércukorszintet, így a lebontáshoz kevesebb energiára van szüksége szervezetünknek, kevesebb zsírt kell tárolnia. A legjobb erre a célra a ceyloni fahéj, ehhez ragaszkodnunk kell!


A kókuszolaj egy egészséges zsír! Míg a legtöbb zsír hosszú szénláncú zsírsavakat tartalmaz, kókuszolaj közepes szénláncúakat, melyek másként befolyásolják, illetve felgyorsítják az anyagcserét. Tulajdonsága, hogy egyenesen a májon és az emésztőrendszeren keresztül termel energiát, ahelyett, hogy a szervezetben zsírt tárolna a későbbi felhasználásra.


A méz egy természetes édesítő, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal és tápanyagokkal. Kutatások kimutatták, hogy a méz növeli a jó koleszterin szintet a szervezetben, csökkenti a stresszt és lehetővé teszi az emberek aktív és egészséges életé és elősegíti a fogyást.

A kávé hozzávalói:

  • 1 adag friss kávé
  • 4 teáskanál fahéj
  • ¾ csésze kókuszolaj
  • fél csésze méz
  1. Keverjük össze egy külön zárható üvegben a fahéjat, az olajat és a mézet.
  2. A lefőzött friss kávéhoz adjunk ebből a keverékből 2 teáskanálnyit, keverjük össze és igyuk meg.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.